Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan család amelyben...

Van itt olyan család amelyben apa, anya, gyerek ugyanolyan csillagjegyű?

Figyelt kérdés
mi mind3an oroszlánok vagyunk, kislányom 17 hónapos, születésnapomon született, apa szülinapja az enyém után 10 napra van. azt szeretnénk ha következő gyerekünk fiú lenne és apa szülinapján születne:D túl sokat kérünk a sorstól?
2011. dec. 13. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
fiam és a férjem majdnem egy napon születtek.férjem aug.25.fiam meg aug 29.végig azt reméltem,hogy egy napon születnek majd.én kos vagyok.
2011. dec. 14. 09:41
 12/13 anonim ***** válasza:

A nagyobbik fiam és én Bakok vagyunk.

A párom Oroszlán Bak aszcendenssel, a nagyfiam pedig fordítva, nekem meg a Holdam Oroszlán.

A kicsi Skorpió, de az ő aszcendense is Oroszlán.

Szóval mi is oroszlános család vagyunk :)

2011. dec. 14. 10:10
 13/13 anonim válasza:
Az édesanyám május 17, nagymamám május 13, nevelőapám május 8, párom szintén május 8, az ő édesapja május 11, én pedig május 2 :) mind bikák vagyunk. A féltestvéreim novemeriek unokatestómmal és nagypapámmal együtt, másik unokatesóm dédpapával szeptemberi, szinte az egész család 3-4 jegyre van felosztva :)
2017. jan. 3. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!