Tamás vagy Róbert?
A férjem Tamás de nem szeretnénk igazán ha a kicsi fiunk is ezt a nevet kapná, viszont a családban mindenki a Tamás mellett van és azzal érvelnek hogy senki nem Róbert a családban és hogy akkor már miért nem lesz Tamás?
a vezetéknév Pájer
Még keresgéljetek, vannak még nevek a naptárban.
Győzd meg a családot azzal, ha majd 20 év múlva hivatalos levél érkezik Pájer Tamás névre és bemegy a párod a hivatalba és azért nem fognak vele foglalkozni, mert nem 1970-es születésű Pájert hanem 2012-es születésű idézték és ezért haza küldik, ( potyára vette ki a szabit ) rájön milyen kuszaságot tud okozni az azonos név, cím. Én hivatalban dolgozom és nem először fordult elő hogy apuka jött a fia helyett és vele nem tudtam kezdeni semmit, persze az apa mérges volt. (Én meg úgy gondoltam, miért nem nézte meg a levélen hogy hányas születésűt idéztem be, amúgy meg tudnia kellett hogy van még egy ugyanolyan nevű, ugyanazon címen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!