Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti hogy bírjátok a...

Anyukák, ti hogy bírjátok a növekvő anyagi terheket? A gyerekek érzik rajtatok?

Figyelt kérdés
Deviza hitelünk van, áruljuk a házat.Tiszta ideg vagyok, emiatt a nagy bepisil újra, a tejem meg alig van, a kicsi meg ezért sírósabb.Nem tudom hogy mi esz velünk, a bizonytalanság felemészt.
2011. dec. 13. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor meg kell próbálni a hitelen variálni, a rezsin spórolni.

Ne zuhanj magad mellé, te vagy az anyuka, neked kell összetartani a családot! Fel a fejjel!

:)

2011. dec. 13. 15:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekünk is deviza hitelünk volt, tavasszal lett elegem, meghirdettük, egy érdeklődő volt összesen, az el is vitte hál istennek. 4 miliót vettünk fel anno, már kettőt visszafizettünk az eladásig, és még több mint négymilliót kellett visszafizetni :-((( (akkor 208 Ft volt csak a frank még, de a 160-hoz képest az is nagy ugrás).

Másfél éves babával vagyok itthon, bölcsi nincs, már csak félév a GYED, utána gyakorlatilag egy fizetésből élünk. Devizahitellel nem tudom, hogy élnénk, így se szórakozunk, nem iszunk-dohányzunk, nem járunk színházba-moziba, és nem utazunk.... miről kéne még lemondani???...

2011. dec. 13. 17:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekünk sem könnyű,de próbálok pozitív lenni,néha el is viccelek ezzel-azzal,így könnyebb.A gyerek nem vehet észre rajtam semmi,nagyon érzékeny,és ha egy picit is látja rajtam,hogy nem vagyok jó passzban,már rosszul alszik,felsír éjszaka :( így mindig mosolygós,és jó kedvű vagyok előtte.

2011. dec. 14. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!