Jogosan kéri vissza a ruhákat?
Ez is milyen már, hogy a hármasával vásárolt ruhákat egyenként adja oda??? Azért az első pár hónapban viszonylag gyorsan nőnek a babák. Hetente ad 1-1 ruhát? Vagy a másik kettőt tényleg megtartja a következőnek???
Érdekes egy anyósod van az tuti! Az enyém egy fokkal jobb, mert ő sose követelte (még) vissza a gyerek ruhákat amiket vett. Bár én szinte mindent bontatlanul tudnám neki vissza adni, mert 5 esetből 3-szor kicsit vesz...
Én egyébként amilyen típus vagyok, tuti visszaadnám neki az összes ruhát, amit eddig adott (szépen kimosva, kivasalva!), és többet nem is fogadnék el tőle!
Én háborodtam az elöbb.
Ami holmit kaptam, mind eladtam, tudnak is róla.
Szerencsére nekem nem zsidók a rokonaim:)
Látod, nekem ilyen gondom nincs. Mivel még egy zoknit sem kapott tőle (a mellesleg egyetlen, az utcán, ismerősök előtt agyonimádott) unokája, azaz az én kislányom. Amúgy mindent megígért: majd Ő, a bősz nagymama megvesz mindent: kiságy, babakocsi, babahordozó, gyerekülés. Na, ha arra várunk, akkor... (a többit képzeljétek hozzá!). Félreértés ne essék: nem várom el tőle, hogy bármit is vegyen, de ne ígérje meg! A babahordozót is megígérte: ha barátnőm azt ajándékoz a Picinek (1 nappal a kórházból hazajövetel előtt), akkor nézünk, mint a moziban.
Eddig a legtöbb ruhát nővéremtől kaptuk. Amikor megkérdeztem, hogy ha kinövi a kislányom, visszaadjuk-e, kinevetett, és lehü***zett...
Ilyen anyóstól mentsen meg az isten!
Minek vett ilyen drága mikulásruhát? hogy visszakérhesse, mert sajnálja, hogy nálad van és áll a szekrényben? Vgyen nekik újat, ne kérje vissza!
Meg tudod mi az érdekes? Ha kap az ember valami, az rögtön ki szokott derülni, hogy "örökbe" vagy csak használatra kapja. Eleve másképp bánsz egy olyan holmival, amit jó állapotban kell visszaszolgáltatni, mint ami a sajátod. Nem igaz?
Miért nem akkor mondták, hogy visszavárják, amikor adták.
Érdekes emberek vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!