Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jogosan kéri vissza a ruhákat?

Jogosan kéri vissza a ruhákat?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 hónapos. A legjobb barátnőm ebben a hónapban fog szülni. Megbeszéltük, hogy amit a kisfiam kinő azt odaadom neki és ha az ő kisfia is kinőtte akkor majd visszaadja. Mikor ezt anyósom meghallotta fel volt háborodva és szinte követelte, hogy amiket ő vett a kis unokájának azokat a ruhákat nehogy odaadjam a barátnőmnek hanem adjam vissza neki mert az ő vette és jó lesz majd a következő unokájának. De én is arra az esetre akarom majd visszakérni, hogy ha lesz következő gyerek. És egy néhány hónapos baba nem tesz kárt a ruhájában ráadásul alig pár alkalom után úgyis kinövi... Szóval szerintetek jogosan kéri vissza a ruhákat?
2011. dec. 12. 23:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ez is milyen már, hogy a hármasával vásárolt ruhákat egyenként adja oda??? Azért az első pár hónapban viszonylag gyorsan nőnek a babák. Hetente ad 1-1 ruhát? Vagy a másik kettőt tényleg megtartja a következőnek???

Érdekes egy anyósod van az tuti! Az enyém egy fokkal jobb, mert ő sose követelte (még) vissza a gyerek ruhákat amiket vett. Bár én szinte mindent bontatlanul tudnám neki vissza adni, mert 5 esetből 3-szor kicsit vesz...

Én egyébként amilyen típus vagyok, tuti visszaadnám neki az összes ruhát, amit eddig adott (szépen kimosva, kivasalva!), és többet nem is fogadnék el tőle!

2011. dec. 13. 09:42
 12/22 anonim ***** válasza:
Hát ez csúcs... Én sem fogadnék el tőle ezentúl semmit...
2011. dec. 13. 09:51
 13/22 anonim ***** válasza:

Én háborodtam az elöbb.

Ami holmit kaptam, mind eladtam, tudnak is róla.

Szerencsére nekem nem zsidók a rokonaim:)

2011. dec. 13. 09:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
MOndd meg anyósnak, hogy megbeszélted a fiaddal, és ő azt mondta, odaadhatod. MIvel az övé az összes ruha, egyedül ő dönthet róla:D
2011. dec. 13. 14:03
 15/22 anonim ***** válasza:

Látod, nekem ilyen gondom nincs. Mivel még egy zoknit sem kapott tőle (a mellesleg egyetlen, az utcán, ismerősök előtt agyonimádott) unokája, azaz az én kislányom. Amúgy mindent megígért: majd Ő, a bősz nagymama megvesz mindent: kiságy, babakocsi, babahordozó, gyerekülés. Na, ha arra várunk, akkor... (a többit képzeljétek hozzá!). Félreértés ne essék: nem várom el tőle, hogy bármit is vegyen, de ne ígérje meg! A babahordozót is megígérte: ha barátnőm azt ajándékoz a Picinek (1 nappal a kórházból hazajövetel előtt), akkor nézünk, mint a moziban.

Eddig a legtöbb ruhát nővéremtől kaptuk. Amikor megkérdeztem, hogy ha kinövi a kislányom, visszaadjuk-e, kinevetett, és lehü***zett...

2011. dec. 13. 15:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Bocs: ha barátnőm NEM azt ajándékoz...
2011. dec. 13. 15:06
 17/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nem volt jogos szerintem se, ha egyszer ad valamit az unokájának azt szívből adja és ne csak kölcsönbe!!! Nálunk egy kicsit másképp volt a helyzet, 2 éve született meg a fiam novemberben, decemberbe kapott a fiam 1hónaposan egy mikulás rucit sógoroméktól.Használtuk vagy 2x ugye ilyen ünnepekre tehát karácsony..max 2x volt rajta, de nem is az a lényeg, hanem az , hogy az aki adta a rucit a fiamnak a felesége is terhes volt.Ő viszont tavasszal szült. És apósom is és anyósom is mondták , hogy miért nem adjuk vissza a ruhácskát mivel csak ők vették és hogy drága is volt. Mondhatom szép.. Nagyon felmérgelt az hogy ők mondják meg nekem mit kell tennem??! másik dolog annyira apszurd az hogy tavasszal veszi fel a mikulás ruhát?:D .Ha adnak valamit miért kell vissza adni és miért más mondaná meg???
2011. dec. 13. 16:16
 18/22 anonim ***** válasza:

Ilyen anyóstól mentsen meg az isten!

Minek vett ilyen drága mikulásruhát? hogy visszakérhesse, mert sajnálja, hogy nálad van és áll a szekrényben? Vgyen nekik újat, ne kérje vissza!

2011. dec. 13. 16:30
 19/22 anonim ***** válasza:
Na igen ez az! Nem kértük sógoromék hozták hogy ezt a fiamnak vették! :P És utána mikor sógorom felesége szült, akkor mondták anyósomék hogy úgy illik hogy visszaadjuk mikor megyünk babalátogatóba mivel ők vették. Mikor visszavittük azt se mondták volna hogy ezt a fiam kapta és hogy nekik nem kell, vagy vmi.Hm, úgy láttam rajtuk hogy örültek hogy vissza vittük :P. Ha lesz még egy gyerekem nem fogadok el semmit tőlük!!
2011. dec. 13. 18:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Meg tudod mi az érdekes? Ha kap az ember valami, az rögtön ki szokott derülni, hogy "örökbe" vagy csak használatra kapja. Eleve másképp bánsz egy olyan holmival, amit jó állapotban kell visszaszolgáltatni, mint ami a sajátod. Nem igaz?

Miért nem akkor mondták, hogy visszavárják, amikor adták.

Érdekes emberek vannak...

2011. dec. 13. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!