Így is adhatom a babakekszet?
Figyelt kérdés
6 hós fiamnak vettem babakekszet. Úgy adtam neki, hogy fogtam, ő meg szopogatta, persze figyeltem, hogy nehogy törjön le belőle darabka. Nagyon tetszett neki, egyfolytában cuppogta, elég sokat "megevett" belőle. Ugye nem baj, hogy így adtam neki? Persze majd gyümölcsbe is fogok keverni neki.2011. dec. 12. 20:45
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, de én is most vettem, csak még nem mertem odaadni neki, de érdekel a válasz. (Bocsi, hogy nem voltam érdemleges)
2/4 anonim válasza:
Nem kell fogni, nyugodtan adjatok oda a kekszet a babaitoknak, nem tudnak nagy darabot kiharapni belole, csak szopogatjak, izlelgetik inkabb.
3/4 anonim válasza:
Így van,ahogy az előző írta, így kezd el önállóan enni, adjátok a kezükbe, elnyammognak vele, és közben ügyesednek!
Lehet reszelve is gyümibe, ettől függetlenül.
4/4 anonim válasza:
Én már később, csak 8 hónaposan mertem a kezébe adni így. Figyeltem nagyon, és ha nagyobb darabot leharapott, és nem haladt vele, akkor kivettem a szájából. Féltem, hogy félrenyel. Pedig egyszer sem fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!