Nem fülbevalós, lányos Anyukák! Ti miért nem tetettek fülbevalót a baba fülébe?
Azt olvastam, hogy a fülbevaló nem egészséges, valahogy a szervetet energiaáramlást zavarja meg (akupunktúrás pont)és ettől esetleg beteg lehet az ember-Persze, ez nem bizonyított.-pl. egyik ismerősömnek állandóan gondjai voltak a mandulájával és mikor kivette a fülbevalót! a füléből (azóta sem hord), eltüntek a panaszai. Hallottatok már hasonlót?
Erősen gondolkodom, hogy rakassak-e a fülébe. Na nem a fenti írás miatt, hanem majd ha nagy lesz, akkor döntse el ő, akar-e hordani fülbevalót.
Én szerettem volna, de amikor született a lányom, a kórházban nem csinálták meg. A védőnő sem vállalta, én meg olyan körülményes voltam, hogy nem vittem el kozmetikushoz. Pedig szerettem volna.
Most már megvárom, ha majd ő akarja, akkor kilövetjük neki.
Szia!
Én azért nem rakattam a kislányomnak fülbevalót, mert egyrészről félek, hogy beakad a fülbevaló valamibe és letépi a fülét, másrészt, majd ha nagyobb lesz és igényli akkor olyat választ amilyet akar és amennyit szeretne, harmadrészt én nálam allergiás reakció lépett fel kicsi koromban amikor anyuék kilyukasztották a fülemet és megkaptam az első és egyben utolsó fülbevalómat azóta is ott a lyuk és nem tudok fülbevalót hordani.
Egy éves kislány anyukája
Nem rakattam, mert minek. Hasznát nem láttam, csak beleakadhat mindenbe, nyomhatja a fejét, amikor kaparászta magát kisebesedhetett volna.Kiskorában divatozni sem akart volna vele.
12 éves korában a lányom kérte, hogy lövessük ki a fülét, akkor megcsináltuk. A másik nem kérte. De így az ő döntésük.
Mi is pont azért nem rakattunk,mert ha majd ő szeretné,akkor majd kap.Én is feleslegesnek tartom az ékszert egy csecsemőre.PErsze az a szokás,és néha én is unom már az "Ugye kisfiú!?" kérdéseket,csak azért,mert nincs fülbevalója.
Ugyanakkor sok ismerősöm tetetett a lánya fülébe,és nem szakítja ki,és semmi ilyesmi,nem is piszkálják.Úgy megszokták,mintha a testük része lenne.
Az akupunktúrás dologról már én is hallottam.Nekem négy lyuk van a fülemben,de nem mindig van bennük fülbevaló.Semmilyen különbséget nem érzek a két állapot között.
A kislányomnak 1 éves korában fúrattam ki a fülét, és az én gyerekkori arany kapcsos fülbevalómat kapta el. Nem a mostani divatos belövőset.
Nagyon aranyos vele, már nem is piszkálja, nincs begyulladva neki.
14 hónapos a lányom
én hallotam már ilyesmit, pl aki reikivel foglalkozik (ez is energia dolog) mondta hogy zavaró lehet kezelés közben mert nem úgy áramlik az energia ahogy kéne de a nyaklánc gyűrű is "útban" lehet.
de én azért nem rakok fülbevalót mert szerintem gusztustalan. Egy babának minek ékszer??
Szia!
Én azért nem rakattam, mert szerintem, majd ha nagy lesz, döntse el ő, hogy akar-e...én pl. nem hordok fülbevalót, és utálom, hogy lyuk van a fülemen.
Másodlagos okok is voltak: még nő a fülcimpája...akupunktúra...esetleg zavarja...
Kicsinek semmiképpen nam raknék fülbavaló a fülébe (2 hós).
Ha nagyobb lesz és akar,akkor majd lesz neki.
Amúgy nekem sem votl, és csak 10 éves korban fúrták ki a fülemet, az más kérdés, hogy nem nagyon bírta a fülem a fülbevalót (aranyat sem), állandóan gyulladt és sebes volt, úgyhogy nagyon régóta nem hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!