Megengednéd a babádnak, hogy kivegyen a zacskóból pár szelet maradék kalácsot, és jó sok morzsával széttépkedje, meg falatozzon belőle a földön? Egyéves.
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 14:34
11/19 anonim válasza:
Egyik válaszoló vagyok, nálunk sincs patyolat tisztaság ( 3 gyerkőc mellett ajajj...nagyon nincs) de azt vettem észre hogy ha következetlen vagyok,egyszer hagyom másszor nem, akkor állandó cirkusz van ebből a sétálgatva földön kanapén stb. evésből. És ezért ragaszkodom az asztalhoz üléshez nem pedig azért mert jaj mi lesz ha morzsáznak:)
12/19 anonim válasza:
Miért ne cincálhatná szét a kaját? AMúgy meg adjunk alá egy tálcát, üljünk le vele szemben, és szedegesse arról a morzsákat. És most dobáljon meg minden felnőtt, aki nem evett még tányérról szendvicset a szobában, miközben (gépről, tv-ből tök mindegy) filmet nézett. Had lazítson ő is. Az evés nem véresen komoly dolog, ettől még nem lesz belőle kiskutya. SZerintem nem akkora tragédia, csak anyunak még jobban figyelnie kell, hogy ne a földről egye fel. A fontos, hogy eszik, jó étvágyyal. Az lenne a tragédia, ha nem tenné!
13/19 anonim válasza:
utolsóra reagálva én szoktam etetni a szobában, de allergiás vagyok arra, ha szétszórja a morzsát, szóval csak ülve, tálcáról/asztalról engedem enni. Almát, Narancsot szokott bevinni a szobába kistálikában, onnan megeszegeti, azt hagyom felügyelet nélkül. 1-2 alkalommal volt olyan, hogy a tiszta padlócsempéről felkapott és a szájába dugott 1-1 elejtett falatot, mire észrevettem. De a széttépkedést, falatozást nem hagynám, mindegy, mennyi idős.
14/19 anonim válasza:
Hát lehet az én felfogásom nem jó,de én sem tartom ezt olyan nagy drámának.Nekem 19 hónapos a lányom,és igen szokott morzsázni a szobában is.Hiába van kisasztala,nem mindig ül meg mellette.Van hogy megszerzi a kenyeres zacskót,és leül és eszik,morzsázik.Semmi baja nem lesz tőle.Etetőszékben rég nem marad meg.
16/19 anonim válasza:
Adnék neki egy tányért a kalács alá, és had egyen. Ha neki így esik jól, nem erőltetném bele az etetőszékbe, hogy márpedig akkor is itt egyél! A széttépkedést viszont nem engedném, akkor legalább egyen szépen!
17/19 A kérdező kommentje:
Én is hagytam... Nyilván nem így etetem életvitelszerűen, csak éppen rámolt a konyhapolcon, míg főztem, aztán annyira örült annak a kalácsnak. Ha etetőszéken adom, tuti meg se kóstolja.
Mégis, mikor cincáljon atomjaira az ember egy kalácsdarabot, meg egye a földről, ha nem egyévesen? Tőlünk úgysem ezt a példát látja, nem hiszem, hogy emiatt nem fog később kulturáltan enni.
2011. dec. 12. 16:07
18/19 krisztivan válasza:
Nálunk a 3 fő étkezés a székben történik,asztalnál.Az uzsonna és a tízórai pedig "valahol"a lakásban.Ha kanalasat eszik akkor sétál és mindig visszatér a kanálhoz,ha valami gyümölcs,kenyér akkor porszívózás van utána.Szeret enni és mindent megeszik,nem akarom elvenni a kedvét,valamikor mi is "menet közben"eszünk(csak kevesebb morzsával)dehát ez van:-))
19/19 anonim válasza:
Ilyen nálunk is volt. Vásárlás után az előszobában pakoltam le a földre a táskákat, 1 éves kisfiam meg kipakolta és elkezdett ott ültő helyében egy pogácsát rágcsálni. Most vettem volna el tőle? Úgy élvezte, és olyan aranyos volt, le is fényképeztem. Na de persze ez nem rendszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!