Szerintetek mitől lehet ez? 6 hónapos a kisfiam, tápszeres. Eszik már ezt azt egy ideje, semmi extra csak a szokásos, burgonya, sütőtök, répa, alma, cékla.
2-3 napja észrevettem, hogy ha ebédre kanalazunk valamit ezek közül, akkor utána egész nap nyűgös, sír.Eddig nem tulajdonítottam neki jelentőséget, gondoltam rossz napja van, vagy foga mocorog, vagy bármi, de tegnap már tudatosan odafigyeltem. Délelőtt semmi baj, megebédel, és később, olyan 1 órára rá elkezd nyűgösködni, sírdogál, aztán ez egyre rosszabb lesz, estére meg már teljesen kikészül. Szinte csak ölben hagyja abba a sírást.
Én a kajára gyanakszom, ám lehet, hogy ez sületlenség. Van valakinek ötlete?
Utolsó vagyok.
Kb 1 hete megy ez. Néha jobb, néha rosszabb. A barátnőm szerint jön a foga, dehát mindig csak délután? Néha már én is a kiborulás szélén állok, mert alig tudom megnyugtatni. Lehet, hogy a napközbeni kevés alvás miatt, vagy a kaja megterheli a gyomrát,egyszerűen nem tudom. Pénteken jön a védőnő, megkonzultálom vele a dolgot, kíváncsi vagyok mit mond rá. Ha gondolod, megírom!
Újra az utolsó vagyok, Éva, így egyszerűbben be tudsz azonosítani! :-)
Ezt a cikket találtam, elég érdekes:
Éva, oké köszi:-)
Rugós hinta! Hogy ez nekem nem jutott hamarabb az eszembe:-D Bár szerintem ő még kicsi ehhez..Jó cikk, köszi szépen. Én is gondoltam már mindenre, kevés alvás, vagy a kaja, én erre a kettőra gyanakszom a legjobban. Gondoltam erre a helyváltoztatós dologra is, mert néha olyan mintha menne, kúszna, fordulna ( ő még nem fordult meg egyszer sem) tehát csinálná, de nem megy, ilyenkor égtelen ordításba kezd. Unatkozna...hát lehet, én- vessenek rám követ- nem kapkodom fel minden nyikkanásra, ha sír megnézem mi lehet a baj, ha minden rendben adok neki másik játékot.
Na ma a következőket csináltam. Aludt, minden kaja után lefektettem, volt, hogy nem is aludt csak pihengetett a kiságyában, dumált a mozdonynak. Ebéd: főtt burgonya főtt alma, és semmi más. Uzsi: tejpép. Persze többször is evett, de azok tápszerek voltak. Na és most itt tartunk, hogy 17 óra elmúlt. Még csak egyszer sírt, de azt új játékkal kivédtem. Nem kiabálok el semmit, nem mondom azt, hogy így kell ezt csinálni, mert holnap is van nap, és holnap még ordíthat :-)
Szia, Éva vagyok.
A rugós hinta nekünk is bevált, a barátnőmnél van, mikor ott vagyunk, belerakom, nagyon szeret benne lenni.
Még ő sem forgolódik, pedig majd szétveti az energia, jár keze-lába. Szerintem az is a baja, hogy már jobban szeretne mozogni, de még nem tud. Én is, mikor sír, először másik játékkal próbálkozom, csak a legvégső esetben veszem fel, de ő nagyon hamar belelovalja magát a hisztibe. Ma nekünk is jó napunk volt (kopp-kopp), remélem a holnapi is ilyen lesz, mert akkor apa lesz vele, nekem dokihoz kell mennem.
Kitartást a továbbiakhoz, és ha találtál valami nagyon hatásos módszert, oszd meg velem, jó? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!