Használ valaki a Tescoban (is) kapható Disneys cumisüveget?
hol kéne? ugyanazok vannak a gytárban is, és a disney kizárt, h megengedheti, hogy rosszat áruljon...
bpa mentes pvc mentes gondolom, ez a fontos
Hát nem tudom. Én láttam már olyan Micimackós cumisüveget, ami nem BPA mentes volt. Sajnos nálunk még mindig kapható, bár az USA-ban és Ny-Európában már kivonták őket a forgalomból. Szerintem anyukád is erre gondolt. Mivel forró folyadék hatására oldódik ki a BPA, ami gyakran fejlődési rendellenességet okoz.
Kis segítség:
A gyártók általában feltüntetik a termék csomagolásán, hogy a cumisüveg miből készült. A polikarbonát anyagú (PC, a háromszög szimbólumban 7-es jelölés) termékek helyett célszerű a biztosan BpA-mentes üveg, vagy polipropilén anyagú (PP, a háromszög szimbólumban 5-ös jelölés) cumisüvegeket választani.
A polikarbonát arról is felismerhető, hogy átlátszó, nehezen benyomható anyagból készül, míg a polipropilén könnyebben benyomható, általában színezett áttetsző műanyag.
Hát a Tescoban nem is de a Dm-ben szoktam cumisüveget venni, sőt három cumisüvegünk van abból kettő dm.es.mi nag
yon szeretjük és nem is drága és BPA mentesek.Mi csak a teát isszuk abból ugyan de nagyon szereti a lassan 3 hónapos lánykám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!