Hogyan lehet fertőtleniteni a baba homokozójában a homokot?
Nem értem mért kellene fertőtleníteni?Szerintem nem kell annyira sterilizálni mindent,mert akkor a szervezetében nehezebben alakul ki a védekezőképesség ha mindent sterilizálsz neki. Később is ha megfog valamit,vagy ne adj isten leül a homokba,porba akkor mi lesz?
Én nem csinálok nagy ügyet belőle,peddig én is féltem!!
Ha ez nekem is eszembe jutott volna biztosan nem tenném bele. Talán ez a leg biztibb.
Kiváncsivá tedtél,hogy lehet-e?
Ilyet még nem is hallottam hogy homokozóban a homokot fertőtlenítik, vagy egyáltalán lehet azt fertőtleníteni. :S
Szerintem felesleges, a füvet sem fertőtlenítem le a gyerek alatt ha leül a földre! Valahol leül egy székre azt sem fertőtlenítem le, pedig aztán egy kajáldában többen is ülnek egy széken!
Ha a hintára fel akar ülni a baba a játszótéren, vagy valamit megfog azt is mindig töröjük meg előtte?
Ez már nagyon túlzásnak tűnik, ennyire nem szabad higiénikusnak lenni. Semmi baja nem lesz a homoktó, sokszor még bele is fog kóstolni.
köszi
akkor majd cseréljük benne-ha majd úgy látjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!