Szűlés előtt érdemes e már beszerezni tápszert?
Figyelt kérdés
Csak a biztonság kedvéért.Az egyik ismerősöm az első éjszakán otthon már nem tudott szoptatni és egész éjjel sírt a gyerek mert a gyógyszertárban a csecsemő tápszert csak receptre adják. Ti mit gondoltok?2008. márc. 26. 10:21
1/6 anonim válasza:
Legalább a recept legyen megírva, ha más nem. Bár én ki is váltottam, és jól is tettem, miután kartöréssel ültem az ügyeleten a sokadik vizsgálatra várva.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az jó ötlet,hogy legalább a recept legyen meg.
2008. márc. 26. 11:18
3/6 anonim válasza:
Szia. Én úgy tudom mindenkinek felírja a gyerekorvos szülés előtt a többi szükséges dologgal együtt( alkohol, géz, stb a
baba köldökének ápolásához, fürdető, stb. Kiváltani érdemes, mert nem mindenkinek van azonnal teje, vagy ha van is nem biztos hogy egyből elegendő mennyiségű.
Boldog babavárást.
4/6 anonim válasza:
Nekem nem írták fel, eszembe sem jutott, de tényleg lehetett volna olyan helyzet. Hála még nem volt rá máig szükség. Egy 2 hónapos kislány anyukája
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Nekem sem írt a gyermekorvos tápszer receptet! Nem is váltottam volna ki. Inkább mindent megtettem, a tejtermelés érdekében! Homeopátia, gyógytea stb. Sosem jutott eszembe, hogy nem fogom tudni szoptatni. Most is szopizik 8 hónapos és 9és fél kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!