Elkaphatja Apátol?
Az én kisfiam mindig az apukájától kapta el a betegségeket,tőlem soha!
Vigyázz hogy ne menjen a közelébe,ne puszilgassa,stb.
A megfázásnál általában az történik, hogy a hideg idő miatt könnyebben szedjük össze a kórokozókat. De egyáltalán nem törvényszerű, hogy elkapja a lányod, pláne, hogy még szopik! Védi őt az anyatej, pláne, ha olyan kórokozóról van szó, amivel már a te szervezeted találkozott, mert akkor az anyatejben megvannak ellene az antitestek.
Amit tehettek: apa sűrűn mosson kezet, minél kevesebbet legyenek egy légtérben (tudom, ez a legnehezebb), gyakran szellőztess! Van pozitív tapasztalatom is: a nagylányom három hete hazahozott egy vírust, hányás-hasmenés járvány volt nálunk. Hányt, ment a hasa, nagyon rosszul volt napokig. Én persze takarítottam utána, egyebek, de egyikőnk sem kapta el, hála Istennek, még a 10 hónapos kisfiam sem, pedig nem anyatejes sajnos már rég! Én az évek folyamán azt tapasztaltam, hogy van amikor minden óvintézkedés hiába, máskor meg valamiért immunisak vagyunk a másik emberben lévő betegségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!