Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hos lányom mostanában sokat...

5 hos lányom mostanában sokat bukik. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete a babám folyamatosan bukik(nem tudom mitöl számít hányásnak).Még evés után 3 órával is.Egyszerre mindig csak egy kicsit.Pár napja nyügös is,de nincs láza.Lehet a fogzástól, vagy betegség?
2008. márc. 25. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet fogzástól is, de nekünk akkor voltak intenzívebbek ilyen idősen a bukások, amikor többet kezdtek mozogni. Hason fekve, szinte kipréselték magukból a kajcsit. Azt nem írtad, hogy kizárólagos szopis e, vagy kap e már gyümit, esetleg tápis. A nagyobbik fiam tápis volt, 4 hós korától kapott gyümit, ahogy több szilárdat evett, úgy 5,5-6 hós korától kevesebbet bukott, de mindig volt időszak, amikor többször (amikor mászni kezdett, felállt...stb). A kicsi 6 hós koráig csak szopott, utána kezdett szilárdat enni, és ugyanúgy a mozgékonyabb időszakaiban többet bukott. Remélem, nálatok is csak ez a helyzet.

Boldog babázást! :o)

2008. márc. 25. 21:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, én is erre gyanakodtam, de megnyugtató hallani ,hogy másnál is így van.
2008. márc. 26. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!