Mondanátok nekem pár jó szépen hangzó különleges nevet a születendő kisbabámnak?
Figyelt kérdés
A családneve Kerényi nem tudjuk fiú e vagy lány.Nem tudni fiú e vagy lány lesz.Előre is köszike!2009. máj. 15. 15:20
12/42 anonim válasza:
Fiú: Kornél,Kristóf, Krisztofer, Gergő,
Lány: Kornélia, Corinna, Kyra, Klaudia, Kincső,
Nekem a dallamos nevek tetszenek én ezeket találom a Kerényi-hez illőnek, remélem valamelyik elnyeri a tetszéseteket. Boldog babázást.
13/42 A kérdező kommentje:
Nekem fiú nevek közül a Rajmund, Medárd,Ábel teccik, de ennek a piszok:) férjemnek egyik sem teccik!
2009. máj. 15. 15:52
14/42 A kérdező kommentje:
Amiket írtatok aok közül is teccik sok, csak van egy olyan rossz tulajdonságom, ha ismerek olyan embert akit így hívnak, akkor ezt inkább kizárom, kivétel a Balázs nevet ő ugyis messzi lakik.De még gondolkodom!Monhattok még neveket!
2009. máj. 15. 15:54
15/42 anonim válasza:
Szia!
Nekünk az első babánknál könnyű dolgunk volt, az apuka és a nagypapa nevét kapta.
Ha kislány lett volna: Olívia, Diána, Abigél, Hedvig /A férjem erre: Az nem egy bagoly neve? (a H. Potterben a bagoly, nem tetszett neki)/. Ha a következő is kisfiú: Lóránt.
A Kerényi Diána és a Kerényi Lóránt jól hangzik. :)
16/42 anonim válasza:
Szia!Kerényi Levente nagyon tetszik,meg Kerényi Luca:-))
17/42 A kérdező kommentje:
A Lelle az teccik itt valakinek?Mert nekem is a férjemnek is nagyon teccik, de a családnak egyáltalán nem jön be, lehetne Lellikének becézni.
2009. máj. 15. 16:12
18/42 anonim válasza:
Szia!Szerintem aranyos név,és nektek kell hogy tetszen,nem a nagyiknak:-)
20/42 anonim válasza:
Olivér, Kristóf
Melinda, Renáta, Gabriella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!