4 hónapos babának a doki sima tápszert irt fel és ne HA-t. Nem lesz tőle baja?
Figyelt kérdés
1 hónapja ritkán kap tápszer pótlást,mert betegség miatt visszacsökkent a tejem.Mostmár csak szopizik,de ritkán még kér és ilyenkor kap pótlást,de olyan 30-40 ml iszik csak meg ilyenkor.BEBA HA-t kapott eddig,de most sima BEBA 1-et irt a doki.adhatom neki azt is?2009. máj. 15. 13:31
2/5 anonim válasza:
A HA-s tápszert azok a babák kapják, akiknek a szülei egyike v. mindkettő allergiás pl. parlagfűre v. másra. Nem törvényszerű, hogy a gyerek is az lesz, csak esélye lehet rá. Mivel én allergiás vagyok, ezért az én lányomnak is ezt írták fel mindig. Kapott már nem HA-s tápszert, és nem lett tőle semmi baja. Szerintem egy kicsit ebben is benne van a pénzhajhászás, mivel ezek a tápszerek jóval drágábbak, még ha fel van írva akkor is. Nyugodtan próbáld ki a nem HA-st!
3/5 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle. Az enyémnek már újszülött korában nem HA-sat írt fel a gyerekorvos arra az esetre, ha szükség lenne rá, 4 hónapos volt kb. amikor tápszeres lett és azt kapta. A BEBA 1-re is az van írva, hogy születéstől kezdve, szóval nyugodtan adhatod neki. Szerintem amúgy sem vezet jóra, hogy mostanában minden doki boldog boldogtalannak HA tápszert ír fel, sokszor ok nélkül.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi,megnyugtatattok.A párom alergiás,és neki is volt már egy kis ekcémás elváltozás a bőrén.Hála keveset kap belőle,remélem nem lesz tőle semmi baja.Én nem tudtam még,hogy melyik tápszer mennyibe kerül mert eddig csak ezt ez egy dobozt kapta,és ez a HA-s tápi csak vész esetére lett véve.és tényleg drága,ez a sima csak 800 ft volt,csodálkoztam is.
Jó babázást nektek.
2009. máj. 15. 13:56
5/5 anonim válasza:
Függ a kiszereléstől. A lányom heti 1 dobozzal vág be a 800 grammos Mildibé HA2-ből, ami felírva 2200 Ft:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!