Kettő MAM-os itató között mi a különbség?
2011. dec. 6. 19:43
1/6 anonim válasza:
a méret,az egyik 220, a másik 270 milis.amúgy ugyanaz.meg persze a szín.én ismerem ezt az itatót,bár már nem használja a fiam az alsó részét,a puhacsőrt szelep nélkül rátettem egy anticolic üvegre,és abból issza a tejet.de használtuk és bevált,nem folyt.persze csak addig,amíg rá nem jött,hogy ha hozzányomja valamihez,akkor jön belőle a cucc
2/6 A kérdező kommentje:
Azt én is néztem, de az árában mégis van különbség.
Szóval a teteje mindenképpen kell hozzá, főleg, ha sétához is elvisszük. Anélkül kifolyik, ha esetleg hozzáér a teteje valamihez.
Szeretjük nagyon a MAM-os dolgokat, azért gondoltam arra, hogy ezt is ebből vesszük.. de így már elbizonytalanodtam!
2011. dec. 6. 20:04
3/6 anonim válasza:
A nagyobbik lányomnak volt ilyen üvege, én nem szerettem mert szétrágta az ivórészt és mállottak le róla a pici gumidarabkák.
4/6 anonim válasza:
Bocsi most nézem hogy ez szilikonfejes, nekünk olyan volt aminek gumi az itatórésze. Az ilyen fajtánál az a gond ahogy más is írta hogyha hozzányomja valamihez folyik a víz belőle.
5/6 anonim válasza:
első vagyok.igen az árában is van különbség a méret miatt.amúgy ugyanaz
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nekünk mindkettő van!Óriási különbség van a kettő között!Az elsőnek,puha gumis feje van(ezt használtuk a cumisüvegről való leszokásnál),míg a a második az a hagyományos kemény csőrös itató(ezt a pohárhoz való szokatás előtt használtuk.Lényeg,hogy nagyon különböző a két itató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!