Kisfiam naponta többször is kakil. Ez most jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
Kisfiam 6 hónapos, szépen haladunk a főzelékekkel, gyümölccsel, csökkentjük a tápszer adagokat. Mióta eszünk naponta 4x kakil. Van, hogy keményet, van hogy hígabbat. Néha viszont 6x is egy nap. Ennek most örüljek vagy aggódnom kellene? A gyarapodással nincsen gond, 8,70 kg, nem kakil nehezen.2009. máj. 15. 12:49
1/9 anonim válasza:
hát szerintem 6 hónaposan nagyon sok a 4x-i kaki, főleg hogy tápszeres.nekünk is volt ilyen pár napig amikor 8 hónapos volt a babó, a dokinéni normaflort ajánlott, azt mondta nem normális a 4x-i kaki.szerintem kérdezd meg az orvost.
2/9 anonim válasza:
Ha eszik bőven akkor nyilván kell lenni kakinak is. Tehát ez szerintem teljesen jó. Az én lánykám 5 hónapos, eszik gyümölcsöket, néha egy evésre 80-90 grammot, este Sinlacot, neki is 3x 4x van egy nap kaki.
3/9 A kérdező kommentje:
ebédre a főzink 300 gramm, a gyümölcs délután ugyanennyi, este jó éjt tejpép+ 3 tápszer naponta.
2009. máj. 15. 13:01
4/9 anonim válasza:
Második vagyok. Akkor bőségesen eszik a babád! Így tovább, az enyém még ennyit nem eszik. Szerintem nem kell aggódnod, pláne ha rendesen hízik.
5/9 anonim válasza:
Az én lányom kilenc hónapos, egy nap 100 g főzeléket és 100 g gyümölcsöt + 4-szer 5-ször 100 ml tápot hajlandó csak megenni, mégis naponta kétszer van kakija. Ezért a napi 4 szerintem teljesen reális nálatok, főleg annak fényében, h' könnyen megy és rendben van az állaga is. A négynél többet okozhatja a fogzás vagy valamelyik gyümölcs is, nálunk például a barack után mindig jóval lazább a kaki. Az alapján, amit leírtál, szerintem nincs okod aggodalomra.
6/9 anonim válasza:
11 hós a lányom, naponta 2-3 x kakil, egész nap 2-3 üveg bébiételt eszik, 1-2 gyümis joghurtot, és kb. 600 ml tápszert. A 2, 3 kaki miatt a doki néni beutalt a gasztroenterológiára, szerinte a szervezete nem dolgozza fel a fehérjét, mert nem gyarapszik, csak havi 300 g-mot.
7/9 anonim válasza:
mi is 6 hósak vagyunk és ugyan így van szerintem nem gond!
8/9 anonim válasza:
az én babám 9 hónapos és 3-4x kakil naponta.
9/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!! megnyugodtam :)
2009. máj. 15. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!