KYNGA body-k milyen minőségűek? Méretre ugyanaz jó belőlük, mint a scamp-ból? (link)
Így kb. feleannyiért tudnám felújítani a kicsim ruhatárát, mintha scamp-ot vennék, csak fogalmam sincs, milyen minőségű a kynga. Illetve hogy méretben milyen.
Szia!
Nem tudom hányas méret érdekelne, de nekem van 4 db eladó!Irj privit!
Tényleg? :)
Akkor írok neked!!
Szia! Nem tudom tudod e, de a scamp weboldalán van olyan, hogy zsákbamacska. Én mindig figyelem mikor töltenek oda fel árut s onnan szoktam rendelni. 600 forint darabja. Én most rendeltem a kisfiamnak 80-ast és 86-ost body-kat. Azért zsákbamacska, mert nem tudod milyet fognak küldeni. Nekem teljesen mindegy milyen mintájú, mert jó minőségű és 600 forintért nem kapnék újat és jobbat. Még most van 80-as méret, úgy látom neked az kell.
Óóóóóóó, köszi!!!Ez hogy lehet, hogy hosszú ujjú van a zsákbamacskában??
Rendeltem már, kizárólag scamp body-jaink vannak, de a zsákbamacskába nekem egyformát küldtek, hiába jelöltem meg , hohy nem szeretnék egyformát...lehet nem jó helyen írtam, vagy nem tudom....na köszi!!!!!!!!!!!!!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!