Hány éves korig "lehet" használni utazóágyat? Mennyire nehéz egy ilyen ágyat összerakni?
Szerintem a "mai" utazóágyakat lehet addig is használni amíg szükséges a "magas ágy" A miénknek az alján a kerekeken kívül 6 feltámasztása van még, így biztosan nem rogyik össze. A kisfiam most 15 hós ebben alszik éjszakánként mellettem, mert a rácsos ágyat valamiért nem szereti. Így legalább a testvérét nem ébreszti fel :) vettünk bele egy matracot és ebben imád aludni. Van neki az egyik rövidebbik végén egy cipzáras kijárat, így tud közlekedni. Összerakni és szétszedni nagyon könnyű, szinte 2-3 mozdulat és egészen kicsire össze lehet csukni. (mondjuk legalább két óra volt mire először rájöttünk a mozdulatra )
Tehát én maximálisan meg vagyok vele elégedve.
én fiam most 2 éves. tavasszal vettünk egyet mert sokat mentünk a telekre és míg ő aludt délután én csináltam a kertet. nagyon jó volt, praktikus, kényelmes és haladtam a dolgommal :)
aztán a nyaralásra is vittük és mikor ősszel utoljára mentünk a telekre, hazafele bedobtam anyósomhoz, hogy legyen náluk, ki tudja... azóta hetente 1x náluk alszik délután benne :)
igaz már ki tud mászni belőle, figyelni kell, de teljesen jó.
hozzátenném, hogy használtan 1000.-ért vettem! maximálisan megérte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!