Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Óriásbabás anyukák! Kisfiam 3...

Óriásbabás anyukák! Kisfiam 3 hós 7100g, és 65 cm. Meddig kaptatok rá rugit? Lelassult valamikor a növekedése? Nem nagyon használunk rugit, csak alváshoz. (szopizik! )

Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mi 5 hónaposak elmúltunk és 8580g,70cm.Tescoban szoktam vásárolni Neki rugit,én mindig kapok megfelelő méretet.Nyugodt lehetsz,le fog majd lassulni a növekedés,hízás.Mi is szopizunk :)))
2009. máj. 15. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

az én fiam 3 hónaposan 7570g volt, 65 cm úgy, hogy 3200gr-mal és 56 cm-rel született :)Most majdnem 4 hónapos és 8 kiló fölött van :) Csak anyatejes :) nekünk nincs gondunk az öltözködéssel, csak a 6-9 hónaposoknak való ruhákat hordjuk :) Mozgásfejlődéssel mi a helyzet nálatok? Állítólag a nagy babáknál kicsit megkésett, az enyém nem emelte jól a fejét 3 hónapos korára :( azóta sokszor kell hasra fordítanunk, de már ügyesedik.

2009. máj. 15. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok,kisfiam 3850-el és 57 cm-el született.Mozgása 3 hós koráig nehezen ment,mára már nagyon ügyes oldalra tud fordulni szépen,hasal most már hosszabb ideig,szépen emeli a kis fejét. :)Hamarosan bújik ki majd a foga.:)
2009. máj. 15. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam (anyatejes) is hasonló súlyú volt ilyen idősen, fél éves korára 9100 g volt és 70 cm. Ekkor azonban már mászott és azt vettem észre lassabban szedi fel a dekákat. 6,5 évesen felült, 7 hónaposan felállt. Innentől kezdve alig szedett fel valamit, pedig jól eszik (reggel és este még szopik). Jelenleg 10,5 hónapos 75 cm és 10,400 g. és 1 hete elindult!

Nem tudom ez segít-e, de szerintem bár minden baba más, valószínűleg a tiéd sem fog mindig ilyen ütemben fejlődni. Ne aggódj, biztosan lesz rá rugi:)

A jelenlegi súlya miatt se aggódj, lemozogja azt rendesen...

Minden jót!

2009. máj. 15. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...

Megnéztem a könyvében, 3 hónaposan 7580 g volt. Amúgy 3580 g és 55 cm volt születésekor.

2009. máj. 15. 10:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem baj,hogy így fejlődik:)A mozgásfejlődése átlagos eddig.Próbálkozik az oldalra fordulással is.Ügyes,erős kisfiú.Egyébként 52 cm-el,és 3570-el született.Csak úgy kíváncsiskodok.
2009. máj. 15. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
szió!"pici"fiam 4250g-al és57cm vel született:)jövő héten lesz 4hós és most 7500g és 66-67cm:)már egy hetesen emelte a fejét hason fekve,de amúgy pont úgy fejlődik mint más babák.hasról hátra fordu néha,hátáról még csak az oldalára,hason fekve kinyomja magát magasra és 5-6percig megtartja,hátrafele tolat hason tehát nem akadályozza a súya a mozgásban.rugiból a 6-9 hós pont jó rá,corában lehet kapni még nagyobbakat is.sok boldogságot nektek!3és fél hós pasi anyuja
2009. máj. 15. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
13:06os vagyok,elfelejtettem beírni,hogy csak anyatejes baba
2009. máj. 15. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!