Te miert vagy buszke a gyerekedre? (pozitiv dicsekves, rosszindulat nelkul legyszi)
Na gyorsan felpontoztam a lepontozottat, mert olyan jó, hogy a gyerkőcök ilyen okosak. Hihetetlen dolgokat tudnak művelni, én meg csak állok és csodálkozok.
Unokaöcsémre 4 évesen voltam nagyon büszke, mert romokban heverő önbizalmamat visszaadta. Azt mondta, hogy "Tudod, tegnap nagyon szép voltál". Néztem rá: "De édes vagy, de miért mondod?". Mire ő: "Nem tudom, szép vagy és punktum." :)
Hát imádom a gyerekeket!
en szeretem a zold szinttehat azt nyomkodom!
nem tudom egyesek meg akkor is irigykednek ha pont felhivtam a figyelmuket netegyek :) lehet ok nem tudnak olvasni, bocs
koszi a valaszokat es igazan buszkeke lehetunk a porontyainkra!
Kisfiam(igaz ő már nem baba 2,5éves) szobatiszta, csillogó barna szemekkel, édesen dumál, nagyon eszes, kis égedelem. Kedvenc gyerekszájam tőle: "anya okos, szép..."
Csajosom 10,5hónapos: mert nagyon okos értelmes teremtés, hogy nagyon ügyesen gyorsan fejlődik.
Együtt: mert édes a puszijuk:)
:DDDD komolyan ezért pontozta le valaki a válaszomat, mert a lányom angolul is tud énekelni? :DDDD
jaj ez nagyon mókás! Akár 0%-ra is le lehet pontozni, attól nekem még egy nagyon okos, imádni való kislányom lesz, Te meg egy irigy dög maradsz! :DDD
Kedves másik MacDonaldoska: felpontoztalak;) szerintem nagyon fontos, hogy a kisgyerekek minél előbb megtanuljanak egy használható idegen nyelvet, ezért is jár már 2 éves kora óta Helen Doron foglalkozásra:)
Egy ossznepigyakoris talakozon akar ossze is verekednenek azok a naaagy lepontozok?
Meg szerencse hogy kerdest nem lehet lepontozni :P
csak pozitivan!
Kislányunk 2 éves,4 hónapos.
Én ezekért (is) vagyok rá büszke:
-mert korához képest mindenki idősebbnek nézi..
-mert nagyjából már szót fogad.. :)
-mert szól ha kakilni kell,és megyünk a bilire
-mert délután egyedül alszik el
-mert nagyon ügyesen ugrál
-mert olyan nagyon önálló nagylány már néha.. :)
-mert segít nekem, mikor apának szenvicseket csinálok,meg bepakolja őket a zacsiba :)
-mert már mást is megiszik,mint a vízet.. :)
-mert nem önző,mint egy ismerős kiscsajszi
-mert nem hisztizik mindenért...
-mert ha nagyon szeretne valamit,akkor szépen kéri azt :)
-mert nagyon aranyos kis bújós cica
-mert mikor megyünk babaklubba,akkor elpakolja velem együtt a játékokat,mikor már nem játszunk vele,és csak azután megyünk mással játszani
-mert szépen fejlődik minden téren :)
-mert mindíg segít sütit csinálni,meg főzni.. :)
Na most hirtelen ennyi jutott az eszembe,de még tuti lenne egy csomó minden,amiért büszke vagyok rá... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!