Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korukig kell a...

Mennyi idős korukig kell a kiságy feji részét megemelve tartani?

Figyelt kérdés
Van egy 2 évesem és egy 2 hónaposom már nem emlékszem mikor tettük egyenesbe az ágyat, azért lenne jó lerakni, mert akkor nem érné el a kistesót.

2011. dec. 5. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
A fej rész elvileg csak a refluxos babáknál fontos megemelni, ha nincs baj a bukival, akkor simán le lehet tenni. Nem is hallottam még róla, hogy egészséges babánál is meg szokták emelni.
2011. dec. 5. 12:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Az első babánál nehezen ment a büfi azért mondta a doktornő, hogy emeljük meg, a másodiknál meg automatikusan így raktuk össze, de én is úgy gondoltam, ha nincs semmi akkor már letehetem.

Köszi rakatom is le és így elmehetek nyugodtan WC-re, nem éri el a kistesót:)

2011. dec. 5. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy csak a refluxos babáknál kell emelni.

Nekem két gyerekem van, mindkettő elég bukós (de nem refluxos) baba volt, de soha nem mondták (sem orvos, sem védőnő) hogy meg kéne emelni az ágyat.

2011. dec. 5. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem sokat bukott az elején nagyon a fiam,nem volt refluxos,csak sokat bukott,és a dokinéni meg a védőnő is,sőt a P.I.C-en is azt mondták,hogy emeljük meg neki az ágyát,pakoljunk alá könyveket.Szóval ezt akkor szokták javasolni,ha refluxos,vagy bukós a baba.Ha neked már nem az,akkor nyugodta vissza helyezheted vizszintesbe.
2011. dec. 5. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!