Mit csináljak, ha nem eszi a tápszert?
Figyelt kérdés
már váltottunk és azt sem,a pürés dolgokat eszi ,a tápszert nem.védőnő szerint nem baj,de szerintem egy 5 hónapos babának kell a tápszer.mit csináljak?tegyek cukrot bele????
már minden mást ,amit ehet eszik.kiváltottuk az étkezéseket,ezért..
2011. dec. 3. 08:26
1/6 anonim válasza:
Ne cukrot, próbálj ízesítettet ,humana baby fit ez banános..
3/6 A kérdező kommentje:
Milyen gyümölcsöt?és hogy tegyek bele??nagy baj lenne,ha nem enne,csak olyan 300ml körüli tej alapú dolgokat.a tejpépet megeszi délután ,meg este olyan 130ml tápszert,de reggel szinte semmit.
2011. dec. 3. 08:52
4/6 anonim válasza:
akkor reggel is adhatsz tejpépet ha megeszi..az is tejalapú, én szoktam azt is h tápszerbe pici tejpép h legyen íze.. vagy te tehetsz almát barackot banánt leturmixolva bele, de mondom banános tápszer van..
5/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálom akkor a banános tápszert.
2011. dec. 3. 08:55
6/6 A kérdező kommentje:
sajnos a banános Humana-t sem fogadja el.a Beba Pro 2-t sem...semmit,már estére is tejpépet kap.nem tudom mit csináljak..
2011. dec. 4. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!