Minden pelenkázáskor be kell kenni a babapopsit? Még ha nem piros, akkor is?
Én nem szoktam mindig, mert eltömíti a pórusokat. Csak ha kakilt, vagy pirosabbnak látom, Bepanthennel kenem. Kb. minden második pelenkacserénél kenegegetem a popsiját. Gyönyörű a popsija így.
4,5 hós kislányos anyuka
Szia!
Igen be kell kenni mindig, főleg nyáron. Mivel folyamatosan érintkezik a pelenkával és ezáltal a pisivel is ezért irritálhatja a popsiját. Továbbá befülledhet a pelenkába.
Én azt ajánlom mindig kend be.
Erika
én mindig kenem, így szoktuk meg
sima gyógyszertári kenőccsel
szép a popsia nagyon az 5 hós fiamnak
Szia!
Én azt ajánlom mindig kend be, főleg nyáron. A baba popsija nem szellőzik és bepálhat a pelenkába. Továbbá a folyamatos pisivel való érintkezés is irritálhatja a popsiját.
Üdv Erika
Én is mindig kenem a fiamnak sima gyógyszertári krémmel nagyon szép neki és nem is volt még semmi gondunk (piros popsi,pelenka kiütés stb...)
3,5 hós kisfiú anyukája
Én a reggeli 1. pelenkánál, kaki után, fürdés után krémezek. Ez azt jelenti, h kb 5 pelenkából 3-4 krémezős.
Sudocrem-et használok, sosem volt gondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!