Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden pelenkázáskor be kell...

Minden pelenkázáskor be kell kenni a babapopsit? Még ha nem piros, akkor is?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%

Én nem szoktam mindig, mert eltömíti a pórusokat. Csak ha kakilt, vagy pirosabbnak látom, Bepanthennel kenem. Kb. minden második pelenkacserénél kenegegetem a popsiját. Gyönyörű a popsija így.

4,5 hós kislányos anyuka

2009. máj. 14. 12:34
 2/12 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Igen be kell kenni mindig, főleg nyáron. Mivel folyamatosan érintkezik a pelenkával és ezáltal a pisivel is ezért irritálhatja a popsiját. Továbbá befülledhet a pelenkába.

Én azt ajánlom mindig kend be.

Erika

2009. máj. 14. 12:35
 3/12 anonim ***** válasza:
63%

én mindig kenem, így szoktuk meg

sima gyógyszertári kenőccsel

szép a popsia nagyon az 5 hós fiamnak

2009. máj. 14. 12:36
 4/12 anonim ***** válasza:
39%

Szia!

Én azt ajánlom mindig kend be, főleg nyáron. A baba popsija nem szellőzik és bepálhat a pelenkába. Továbbá a folyamatos pisivel való érintkezés is irritálhatja a popsiját.

Üdv Erika

2009. máj. 14. 12:37
 5/12 anonim ***** válasza:
17%
Nem! Nem szabad mindig bekenni, mert attól fog kipirosodni!
2009. máj. 14. 12:38
 6/12 anonim ***** válasza:
58%

Én is mindig kenem a fiamnak sima gyógyszertári krémmel nagyon szép neki és nem is volt még semmi gondunk (piros popsi,pelenka kiütés stb...)

3,5 hós kisfiú anyukája

2009. máj. 14. 12:38
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

Én a reggeli 1. pelenkánál, kaki után, fürdés után krémezek. Ez azt jelenti, h kb 5 pelenkából 3-4 krémezős.

Sudocrem-et használok, sosem volt gondunk.

2009. máj. 14. 12:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is mindig kenem neki sudocrem-mel nagyon vékonyan.
2009. máj. 14. 13:32
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
A krém taszítja a vizet (jelen esetben pisit), s így az nem szívja ki a baba fenekét. Tökéletesen megfelel e célra a gyógyszertári kenőcs. A Sudokrémet "problémás" popsira ajánlják, folyamatos használatra egy egyszerűbb krém megfelelőbb.
2009. máj. 14. 13:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi is Sudocrem-et használunk, Próbáltam más kenőcsöt is, de a popsija kipirosodott, így visszatértünk a Sudo-ra. Én is mindig bekenem minden pelenkázásnál.
2009. máj. 14. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!