Ha a babátok ébren van, kb. hány %-ot foglalkoztok vele, és hány %-át van el egyedül az ébrenlét ideje alatt? És hány hónapos?
Figyelt kérdés
Remélem, érthető a kérdés.2009. máj. 14. 12:14
2/9 anonim válasza:
az én lányom 3 hónapos múlt amikor felkel megetetem tisztába rakom meg ilyenek aztán kb 2 órát szokott ébren lenni abból kb 50-50 °% vegyesen. jut idő mindenre meg marad is a gyerekre.vígan elvan a járókájában
3/9 anonim válasza:
a fiam 5 hós
kb 3-4 órát fent van, aztán észre sem veszem, és vissza szundikál
amikor fent van, akkor el van magában a játékaival, többnyire
tehát olyan 60 százalékban elvan egyedül
4/9 anonim válasza:
7 hetes, kb. fele-fele. de van úgy, hogy annyira elvan pl. a játszószőnyegen a dolgaival, hogy inkább oda se megyek hozzá, jó kedve van nélkülem is. :) ölemben nagyon keveset van már, szinte csak ha kajál.
5/9 anonim válasza:
11 hónapos, és össze vagyunk nőve :) Csodállom az elöttem válaszolókat, bár mi a nagyszülőkkel lakunk, úgyhogy fizikai képtelenség magára hagyni :)
8/9 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam 5 hónapos, szinte 95 %-ban velem van. Sajnos nincs el egyedül pár percnél tovább. Sír, ha magára hagyom. Nem hinném, hogy elkapattam, kezdetektől nincs el egyedül. Már nagyon el vagyok fáradva, ráadásul nappal szinte semmit nem alszik. Szerintetek hagynom kéne sírni, hogy megtanulja az egyedüllétet?
2009. máj. 14. 12:45
9/9 anonim válasza:
12.18-as vagyok
szerintem, egy kicsit nem baj, ha nyöszörög sír
ez nálunk is előfordul
de amikor látom, hogy tényleg hiányzom neki, és kell egy kis ölelés, simogatás, én oda megyek hozzá
nem szeretném, ha csalódottan a sírástól aludna el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!