Babátoknak mikor fakadt ki a BCG oltás helye?
Figyelt kérdés
Ma 6 hetes a pici lányom, de nem látok még semmit a kis karján. Remélem elő fog jönni, nem szeretném, hogy újra meg kelljen kapnia.2009. máj. 14. 11:58
1/9 anonim 

válasza:

8 hetesen kezdett púposodni, 10 hetesen fakadt ki.
2/9 anonim 

válasza:

nekünk nem fakadt ki, most 5 hós
azt mondták így jó
3/9 anonim 

válasza:

nekünk is olyan 2 hónaposan kezdett el pirosodni, kiemelkedni, majd 4 hósan kifakadt, majd ezt megcsinálta még kétszer...utoljára 10 hónapos korában fakadt ki, azóta gyógyul, de ölég ronda szegényemnek:((( Állitólag véletlenül másfél adagot kapott az újszülöttosztályon:(
Most 18 hós
4/9 anonim 

válasza:

12.10es vagyok, nem muszáj kifakadnia, de ha kifakad az sem baj. Nekünk is azt mondták hogy nem baj hogy ennyiszer megdagad és kidurran, csak ne piszkáljuk és tartsuk tisztán.
5/9 anonim 

válasza:

nekem is hat hetes a babám, de nem fakadt még ki, csak kicsit puklis és piros
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor még van időnk. A csecsemősök a kórházban azt mondták, hogy 6 hetes korában fog kifakadni, de ezek szerint ők sem tudnak mindent. :-)
2009. máj. 14. 12:23
7/9 anonim 

válasza:

Nekünk 6-8 hét körül. Már nem emlékszem pontosan. Csak, ha kipukkanik hagyd úgy, nem szabad bekötözni.
8/9 anonim 

válasza:

Épp tegnap este néztem, hogy már fehér a közepe.
9 hetes múlt a lányom
9/9 anonim 

válasza:

kislányom most 11 hetes, kb. 7 hetesen kezdett el gyűlni, és most valamikor fakadt ki. A doktor nénink azt mondta, nagyon figylejem, ha kifakad, hogy ne kerüljön a kicsi szemébe, mert vakságot okozhat. Ja és hogy többször is kigyűlhet és kifakadhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!