OTP-sként kaptatok ma családit vagy gyest?
Figyelt kérdés
Kezdek morcos lenni, mert én még mindig nem és eddig mindig időben megérkezett.2011. dec. 2. 15:25
11/16 anonim válasza:
Nekem is nekem is, jól is jött mit ne mondjak!!
12/16 anonim válasza:
Nekem is csak fél 11-kor jött az sms az átutalásról. A tesóm OTP-be dolgozik és mondta, hogy később tudtak csak utalni:(
13/16 anonim válasza:
kedves utolsó!
azt nem mondta véletlenül hogy a többiek mikor kapják meg?
14/16 anonim válasza:
Nekem is végül 11 órakor érkezett meg!
15/16 anonim válasza:
Igen megkaptam. És a honlapra is gond nélkül be tudtam lépni.
16/16 anonim válasza:
Azért nem kaptuk meg mi időben, mert a nyugdíjasoknak decemberben mindig ilyenkor utalnak. Marhajó nem? Szuper, hogy nekünk akiknek pelenkát, tápszert, bébiételt, törlőkendőt és még egy csomó mindent kell vennünk, nekik annyira fontos, hogy megkapják, mert enélkül nem tudnak reggel 7-kor a piacon válogatni, meg azon a buszon tömörülni ami épp tele van iskolás gyerekekkel. Véletlenül sem tudják megvárni a 8 órát, amikor becsöngetnek a gyerekeknek és utána a piacon tolonghatnának még épp eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!