Most nyáron szülök, úgy néz ki a babám elég nagy lesz. Milyen babakocsit vegyek? Nyári babás anyukáknak mi a tapasztalata?
szia,
nekem tavaly nyáron született a kisfiam, és travel system babakocsit vettünk, merev aljú mózessel, sportrésszel és bébihordozóval, pelenkázótáskával, esővédővel. drágább volt, mint egy 2 funkciós kocsi, de összességében, ha veszel egy babakocsit és ha gyerekülést is kell venned, vagy egy textilmózest, akkor már kb. árban ugyanott vagy. a mózesrészt még a télen is tudtuk használni, sőőt, még most is belefér a kisfiam, pedig már 10 hónapos. a sportrészt tavasztól használjuk, esernyőre csukódik és csak 6 kiló, bőven jó lesz a babakor végéig. én nem bántam meg. ami plusz ráforditás volt, hogy vettem egy napernyőt a mózeskosárhoz.
Én egy nagy dög Mikrus babakocsit vettem, és teljesen jól elfértünk benne. Júniusi a lányom és 4300 g-mal született :)
Szóval nem volt kis baba a kisbabám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!