Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a felső kettő foga jön...

Ha a felső kettő foga jön akkor az ínye ugyanúgy néz ki mint amikor az alsó kettő jött?

Figyelt kérdés
Vagy lehet eltérő is?
2009. máj. 14. 08:36
 1/1 anonim ***** válasza:

A fiamnál úgy néz ki.

Először csak azt éreztem, hogy duzzadtabb és keményebb fent is két fognál, majd kicsit visszahúzódott a duzzadás és fehéredett az ínye, ma reggel meg már olyan, mintha csak egy vékony hártya lenne a fog felett, kivehető a formája és erősen látható. nagyon nyűgös volt az elmúlt éjszakánk, de még nem hasította át, remélem már egy-két nap van csak hátra. Mondjuk ő gyorsan fogzik, mert kedden vettem észre a duzzadást és azalatt jutott el idáig.

Az alsó két foga is négy nap alatt bújt ki, miután észrevettem, hogy alakul valami.

2009. máj. 14. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!