Hogyan készítsem el az almát úgy, hogy magammal tudjam vinni?
Ha egy kis citromlével megcsöpögteted, úgy sem barnul be.
És egy tipp (nem mostanra, hanem a jövőre): reszelj le sokat, nyomkodd bébipapis üvegekbe, rá a teteje, be a lábosba, az üvegek nyakáig tölteni a lábost vízzel, és 20-30 percig jó melegen (nem kell forrnia, olyan 70 fok elég) tartsd, majd hagyd a vízben kihűlni. Szépen pasztörizálódik, a színe is jól megmarad, és sokáig eláll.
Köszönöm!
Citromlevet ismertem, de nem szívesen használok.
Kis kockákra vágod, főzöd 5-10 percig, leszűröd és turmixolod. Így nem lesz barna.
Már egy egész étkezésként adod, vagy kap utána még mást is?
Ha az előbbi, akkor csinálhatod így és akkor tartalmasabb: Csak annyi vizet öntesz rá, hogy ellepje, a vége felé pedig lisztet rászórva és még egy picit rottyantva besűríted. Ez amolyan "almafőzelék" szerűség. Én azért csinálom így mert valamivel be kell vezetni a glutént, a kekszet pedig nem nagyon ette a kisfiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!