Nagyon félős 16 hónapos babát hogyan lehet felkészíteni a Mikulásra?
Figyelt kérdés
Nagyon ijedős, félős, nagyobb termetű férfiaktól mindig ordít, sír. Egyik ismerősünk beöltözik Mikulásnak és hozzánk is eljön, hogyan tudom felkészíteni rá? Vagy inkább ne jöjjön?2011. nov. 30. 20:21
1/7 anonim válasza:
szerintem inkább ne menjen.Arra nem fog emlékezni, hogy kimaradt 1x a Mikulás,arra viszont igen, ha nagyon negatí élményt hagy benne.
2/7 anonim válasza:
Ha tényleg annyira ijedős, akkor lehet, h nem kéne. Lehet, h csak elég lenne idén, ha megtalálnátok a csomagot és utána mutatnál képet, h ki hagyta ott neki.
3/7 anonim válasza:
A bölcsődében úgy csinálják hogy minden nap beinteget az ablakon a Mikulás így a nagy napon már várják a Mikulást,így nem félnek tőle.
4/7 anonim válasza:
az én lánykám is 16 hónapos, ö nem félös, de akkor is korainak tartom még neki a mikulást, majd csak kitesszük a csizmácskát és benne lesz az ajándék :)
5/7 TKI Ibolya válasza:
Szerintem rakjatok ki este sütit és tejet a Mikulásnak ami persze reggelre nem lesz ott,de ott lesz a csomag.Mi mindig így csináljuk a gyerekekkel.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne jöjjön.
Titok és varázslat helyett stressz, sírás, csalódás. Minek?
7/7 anonim válasza:
Nekem is félős a 16 hónaposom. mi azt fogjuk csinálni hogy a városban bemegyünk a mikulásházba, feltéve ha hétvégén még ott lesz a Miku bácsi. viszünk egy csokimikut és megkérjük majd adja oda alányomnak. de ha a lányomon látom hogy nagyon fél akkor nem megyünk be.
szerintem ha látjátok hogy görbül a pici szája, inkább menjen el a mikulás.
épp ma mondta a férjem hogy van egy kollégája. kiskorában kényszerítették hogy márpedig menjen oda a mikuláshoz, pedig ő nem akart, félt tőle. olyannyira megviselte hogy emiatt dadog, és nem tudja kiejteni a Miklós nevet, vagy csak nagyon nagyon dadogva. mai napig nem szereti a mikukat pedig már bőven elmúlt 30 . :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!