Érdemes egy esernyőkocsit vennem erre a pár hónapra?
A nagyobb babám még nem jár, de már 10 kg meg még ki tudja mennyi a sok meleg ruha, a jelenlegi babakocsija szintén 10,5 kg, és rengeteg lépcsőn kell le-fel mászni, ha ki szeretnénk mozdulni. Kb 3 hónap múlva itt a tesó, arról még elképzelésem sincs hogy vigyem őket egyszerre, meg addig mi változik. (El tudunk-e költözni vagy sem, ha elkezd járni a nagy, mennyire fogja elviselni ha le akarom ültetni, dupla kocsi kell-e vagy elég lesz neki egy fellépő...)
Vennétek a helyemben addig is egy kis esernyőkocsit? kb 5-6 kilóval könnyítené meg az életem...
3 hónapra nem vennék, de hát ezt te tudod mennyi fér bele nektek.
de azt ne hidd, hogy ha elindul akkor majd csak járni fog, elég fáradékony lesz még egy ideig, ha sétál is, hosszabb útra vinned kell (legalábbis érdemes) a babakocsit mert visszafele cipelned kéne és ha a picit tolod, nem egyszerű mutatvány. nem tudom :/ az ikerbabakocsik gondolom nem könnyűek :S
Ha veszünk is, pár ezer forintos kis vacakra gondoltam...
Az tényleg nem mindegy, hogy összecsukom, hónom alá csapom, megfogom a babát is, és felhurcolkodunk, vagy 2 kört kell tennem, egyet a gyerekkel, egyet a kocsiért, és közben imádkozni, hogy a gonosz vénasszony ne dumáljon be megint, hogy miért hagyom az udvaron a kocsit, és a bébi se ordítsa rekedtre magát addig.
Csak azt nem tudom, tényleg annyival könnyebben kezelhetőek-e ezek az esernyő fajták.
Én vennék használtan. Sokkal könnyebb kezelni őket, mint a nagy kocsikat, és a kis tesónak is jó lehet később, szóval nem haszontalanul veszed, akkor sem ha csak 2-3 hónapot használod most. Mikor már nyár vége fele a kicsi nagyobb lesz, a nagykocsit el lehet adni, a kicsi kaphat egy fellépőt, addigra már nagyon fogja élvezni.
A tesókocsik rohadt nagyok és rohadt nehezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!