Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy mellek? Mit tudok tenni?

Nagy mellek? Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
A terhesség alatt hatalmasra nőttek a melleim, 95DD-s melltartó kell. Az a gondom, hogy a mellem között és alatta izzadok és délutánra érzem, hogy már kellemetlen szaga van. Többször áttörlöm száraz ruhával és a babám nedves popsi törlőjével, de estére mikor lehúzom a melltartómat ugyan olyan kellemetlen szaga van. Sajnos 2 hónapos kora óta nem szoptatom a kicsit, de a melleim mérete megmaradt.
2011. nov. 29. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mást csinálni, mint hogy naponta többször tisztálkodsz. Ez a munkahelyen majd elég kellemetlen lesz, de otthon még megoldható. Igaz, én csak nyáron voltam így, most azért nem annyira.
2011. nov. 29. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezellen nem tudsz,csak annyit amit te is leírtál.Egy nap többször nedvessel áttörlöd.Remélem megnő nekem is terhesség alatt:)
2011. nov. 29. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem 85F volt terhesseg elott, most 90G-t hordok. Lassan egy eves a gyermek. Nekem volt, hogy bepallott, Nisoral samponnal 2 hetente atmosom az also reszt a gyogyszeresz javaslatara. Bevalt nagyon. En nem vagyok izzados tipus, de ha te az vagy, probald ki a hintoport, hatha segit. Es minden nap tiszta melltarto. Tudom, hogy ebben a meretben nem olcso, en is 10-15 ezerert veszem darabjat, de megeri normalis minosegut venni. Nekem van kb. 10-12 db, van, hogy nappal is lecserelem, ha szorit, kenyelmetlen vagy vmi nem jo benne. Es megy a szennyesbe.
2011. nov. 29. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon megnőttek a melleim. Melltartót csak alkalomra veszek fel, beleizzadok szinte pillanatok alatt. Szerintem csak ez a megoldás.
2011. nov. 29. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nyáron volt ugyanez a problémám. Nekem a hintőporozás vált be. Egy próbát megér.
2011. nov. 29. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Anyósomnak is a hintőporozás vált be!Attól nem izzad!
2011. nov. 29. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
hintőpor vagy a golyós deóból oda is kenhetsz egy keveset
2011. nov. 29. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!