Lencsét mikortól adtatok a babának? Hogyan fogadta?
Figyelt kérdés
Az én lányomnak iszonyatosan fájt tőle a pocakja még másnap délig kb. Akkor most meddig ne kapjon?2011. nov. 29. 20:34
1/3 K.Csilla88 válasza:
Szia. Én most adtam a kislányomnak (7hó) és semmi baja,izlett neki,pocija se fáj. Szerintem babafüggö. Kicsit hanyagold,majd késöbb ujra. :)
2/3 anonim válasza:
mennyi idős?
1 év után javasolják, akkor is óvatosan.
lányom bő 1 éves volt, akkor adtam neki keveset, bírta. de jobb lett volna passzírozva.
viszont a sárgaborsó főzeléket nagyon szereti és egyátalán nem bántotta a pociját.
3/3 A kérdező kommentje:
Direkt üvegeset adtam, gondoltam az azért át van passzírozva. De annyira fájt a hasa, hogy egész nap csak sírt. Kapott Panadolt meg Espumisant, és délutánra lett csak jobb. :(
Akkor ezt most jó darabig hanyagolni fogom.
Amúgy 9 hónapos, a bébiétel 8 hónapos kortól adható volt.
2011. nov. 30. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!