Kb. egy órája leesett 7 hónapos babám az ágyról. Mit tegyek?

Szerintem se aggódj!Mi is a múlt héten estünk le az ágyról először padlóra.Sírtunk 3 percig majd megnéztem hogy látni valami sérülést és figyeltem fél óráig.De miután megnyugodott játszott tovább.
Mi is együtt sírtunk és bocsánatot kértem tőle amiért nem figyeltem rá.

Ha nem hány és nincs véraláfutás a szeme alatt, akkor tényleg nincs gond. Óvatosan megsimogathatod a homlokát, hogy a puklin kívül érzel-e még valamilyen szokatlan dolgot.
Az én fiam jó egy hónapja (négy hónaposan) borult ki babakocsiból a betonra hordozóval együtt. Már könnyebben gondolok vissza rá, de akkor tiszta ideg voltam, főleg, hogy az volt az első alkalom, amikor a nagyival egyedül ment sétálni. Volt egy hatalmas sírás, majd megnyugodott, aludt, amikor odaértem, akkor már vigyorgott rám és jó ízűen evett. Szintén volt puklija a homlokán és be is pirosodott, majd bekékült. Egész éjszaka mellette gubbasztottam, figyeltem, de teljesen normálisan viselkedett. Max neked is ennyit kell tenned, de ha bármilyen szokatlan dolgot tapasztalsz, mondjuk hogy rosszul eszik, vagy feltűnően sokat alszik, akkor nem árt megnézetned.

szia,
az én kisfiam úgy esett le az ágyról, hogy kifejezetten kértem a férjmet, hogy figyeljen rá, és ő ült mellette. puklija lett neki is, sőt, még le is horzsolódott a feje, de szerencsére más baja nem esett. áttapogattam a puklit hogy érzek -e alatta valami furcsaságot, de nem volt semmi. én kórházban rtg-ezek, rengeteg ágyról, innen-onnan lepottyant babát vizsgáltam már, és talán 2x találkoztam ilyen sérülésből adódó koponyatöréssel. de azok keletkezése is vitatható volt. szóval benne van a pakliban, ezért figyelni kell utána a babát, de szerencsére tényleg ritkán van baj, az ijedtségen kivül.

Nyugodj meg először is:)Azért este figyelj rá,nehogy rosszul legyen:),de reméljük semmi ok az aggodalomra:)
Tényleg olyan izgágák a babák,hogy esnek kelnek minden perben,barátnőm kislány múltkor majdnem a pelenkázóról esett le,azthittem ott halunk meg szívrohamban mind a ketten:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!