Segítsen Valaki, mert nem tudom mit tegyek! A két éves kislányom, már elég régóta csinálja ezt a mozdulatot. Az az hogy nem tudom hogy minek hívjam, mert nem tudom mi ez? Jár még valaki hasonló cipőben?
itt volt egy anyuka, hasonló "problémával". orvostól orvosig jártak, mr, eeg, pszichológus, stb...
kiderült, hogy a kislány így szerez khmmm szóval örömet magának :)
nem lehet, hogy nálatok is erről van szó???
Bizony, maszturbál.
Próbáljatok nem törődni vele, esetleg szólni neki, hogy ezt akkor csinálja, ha nem látja senki, mert ez magánügy.
Volt egy barátnőm, ő a fotel karfáján csinálta, de még nálunk is, végül beszéltek a szülőkkel, akik pszichológushoz vitték.
Nálatok ez még nem ügy, csak tudj róla, máshol is van ilyen.
:)
Kedves Anyuka!
Bizony!a kislány felfedezte a testét..maszturbál...ebben semmi kivetni való nincs,nem szabad rászólni,hogy ne csinálja,mert ez kihathat a későbbi nemi életére...azt kell vele megértetni,hogy már előtt nem szabad csinálni.
én ezt a választ kaptam gyermekpszichológus barátnőmtől...:D
Nekem is elsőre a maszturbálás ugrott be!
Az előttem szólok már leírták mi a teendő!
én vagyok a 3.
A ksfiam egy éves kora óta huzogatja magának, szóval igen, lehetséges ebben a korban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!