Mit csináljak? 9 hós lányom mostanában nem nagyon akar főzeléket enni! Teljesen kétségbe vagyok esve! Ma is csak 50 ml-t evett ebédre! Nagyon kevés!
azt elfelejtettem írni, hoyg anyatejes. főzeléket és gyümölcsöt kap a tejen kívül.
én etetem kanállal.
én is olyan ideges lettem ma! kiabáltam vele. utána meg bőgtem...
nem igaz, hogy minden etetésnek így kell kinéznie! már gyomoridegem van, ha rágondolok, hogy közeledik az etetési idő, és megint az lesz, mint tegnap...
Szia, Kislányom 9 hós és még az 50 grammot sem eszi meg. Tudom, hogy nem erre a válaszra vártál, de tudd, hogy marhára nem vagy egyedül.:)
mi vettünk az ikeában ujjas előkét, tudod, a keze is védve van, így legalább a ruháját nem kell átcserélnem, azt csak lemosom és a köv. etetésnél már használhatom is. 2 db van 1 csg.-ban. Talán 990 Ft?
én is irigylem azokat az anyukákat, akiket írtál Te is, de arra gondolok, hogy lehet a mi babáink extra különlegesek, nem lehet csak úgy mindenfélével megetetni őket ( persze ezzel csak vígasztalom magam, még mielőtt nekem ugranának az anyukák) :)
Nálunk már 2 és fél hónapja folyamatosan jönnek a fogak és nem nagyon lehet letuszkolni ez miatt semmit. A banánt eszi, már van, mikor egymaga majszolja el. Ha én adom, akkor próbálok belecsempészni másfajta ételeket, almát, rizst, répát,stb.
Ja, és a kanál nálunk tabu. :)
A kérdésedre válaszolva, valószínűleg az esküvőjén már nem lesz szükség előkére :)
Kitartást és vidámságot, most ez a dolgunk, hogy minden etetés után elmossuk, amit összekent a drágaságunk.
köszi lányok. mindenesetre az vígasztal, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
valószínűleg a foga miatt nem akar enni. nagyon fel van duzzadva az ínye, talán ezért nem akar kanállal enni...
ma főzelék egyáltalán nem kellett neki, helyette adtam neki anyatejet, azt megitta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!