Milyen tejpépet adsz a babádnak? Mekkora kiszerelésben van és mennyibe kerül?
Humana tejpépet veszek, 2 félét.
Az egyik kekszes, 500 grammos, és olyan 900 Ft körül van (nyolcszáz valamennyi).
A másik 250 grammos, alma-banán-kétszersült ízű, az olyan 580 Ft körül van.
A humana tejpépek a brendonban mindig olcsóbbak. A dm, rossmannban drágábbak.
Én vagy ott veszem vagy HIPP et veszek, ha nem jutok el a brendonba, de az már majdnem 1000ft. :(
Tejpépekről mindent leírtak előttem. Én néha szoktam tejbegrízt csinálni, régebben tápszerrel, most már tejjel (16 hónapos). Ha boltit veszünk, igyekszem az akciókat nézni, bármilyet megeszik a kislányom, csak ízesítve legyen. És kevesebb fogy, ha pl gyümölccsel jól felturbózod. Olyankor simán beleteszek fél-3/4 banánt. Sajnos ezek nem olcsók, de a minőségük hasonló, szerintem felesleges számolgatnod.
Ha kifogyunk a tepépből, vagy a tejberizspépből, mindig van itthon sinlac, az viszont árban is nagyon jó, és a mennyiség is. Ezt is gyümivel turbózom:D (1350.- és 650 g, és kevesebb kell, mint a tejpép-porból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!