Ki milyen tortát szülött a babájának az első szülinapjára?
Figyelt kérdés
Nem nagyon akarok cukiból rendelni neki az első szülinapjára inkább megsütném. :)
Recepteket is szívesen várom.
Igaz az is,hogy akkor hagyni kell had másszon bele a tortájába? :))))
10,5 hónapos kislány anyukája
2009. máj. 13. 13:36
1/3 anonim 

válasza:

Szia! Nekem is nyáron lesz 1 éves a fiam, én úgy tervezem, hogy sütök egy piskótát és valami túrós-gyümis tölteléket teszek közé. Ez egy kis torta lesz, ami csak az övé, vagy egy nagyobb (ezt még nem döntöttem el) és egy szeletet kap belőle, amit szétmaszatolhat, gyömöszölhet, megehet. :-)
2/3 anonim 

válasza:

Szia, én csokitortát sütöttem, piskóta alappal, egy kisebbet neki egy nagyot a vendégseregnek.Feldíszítettem apró katicákkal, meg francia drazsét nyomkodtam bele.volt rajta tűzijáték, gyertya.Tetszett neki nagyon és persze megkapta hadd majszolja a sajátját, hisz azért csak az Ő napja volt.Ha érdekel a krém recept szívesen leírom, egyáltalán nem bonyolult és nagyon finom. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszotokat.
Én inkább maradnék a túrós vagy joghurtos változatnál.
Sajna a csokit azért is lőttem ki,mert nem régen volt a kislányomnak 1kis szorulása :(. Nagyon megszenvedtünk.
Olvasgattam a neten 1-2 túrótortareceptet és nem tudom eldönteni.hogy süssek neki tésztát vagy csak a krémeket rétegezzem????
2009. máj. 14. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!