A sinlac-t lehet pépesen is adni, vagy csak innivalóként, mint a sima tápszert?
Figyelt kérdés
Lányom nem issza a tápszert, csak vizet, inkább a jó sűrű pépes ételeket szereti. Sinlacot is lehet így adni? Még nem váltottam ki a receptet, csak ma kaptam. 9 hós a lányom.2011. nov. 28. 15:26
11/15 A kérdező kommentje:
a sima tejpépet én is így keverem, érzésre, a Sinlac-ot is lehet így?
2011. dec. 2. 12:47
13/15 A kérdező kommentje:
jó, jó, :D
2011. dec. 2. 12:54
14/15 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, már jó páran megírták ezt neked. Nyugodtan csináld sűrűbbre!
Kislányomnak is sűrűn adtam, és köszöni jól érzi magát. :)
Amúgy, ha a tejpépet mered érzéssel keverni, akkor ettől miért félsz? Ne aggódj, ha sűrűre csinálod, még nem alakul át időzített bombává. :)
15/15 A kérdező kommentje:
nem is tudom, talán amiatt féltem, hogy ez speciális tápszer meg ilyenek és itt már óvatosabb vagyok..
de akkor így csinálom majd, csak kelne már fel a lányom, már három órája alszik
2011. dec. 2. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!