Ilyen zenéket szeret a kislányom. Ilyen korán?
Üdv!
Egy másfél éves kislányom van. Ilyen zenéket szeret: http://www.youtube.com/watch?v=ilMIgqaAOFE&feature=related
Az egy dolog hogy én is, de én ilyen idős koromban hupikék törpikéket szerettem meg ilyenek. Nem azért mert csak az volt. Én sok zenét muatam neki és még a Ganxta Zoleet is szereti :D
De az ilyen gyerek dalokat nem annyira csak ahol lefoglalják a képek is a videó alatt.
De erre a fajta zenére (Deathcore, Grindcore) rendesen táncol :D
Ilyen korán kialakulna az ízlése zeneileg?
F/20
szerintem is ez lehet, hogy hallotta, hogy te hallgatod, és tetszett neki:)
ismerős srác hároméves kisfia beült a Mikulás ölébe, a Mikulás mondta, énekelj. erre AC/DC-t kezdett énekelni:) (igen, szülők rockerek.)
Nah hát ebben van valami. :DD
köszi a válaszokat. :)
Jaj amúgy meg még az az érdekesség itt, hogy eléggé virgonc láány és szeret pl pelenkázás, öltöztetés elől elszaladni meg közben is rohangászik. De ha be nyomok egy ilyen zenét tök kezes lesz és enged mindent.
Lányom már a pocakomban is rock zenét hallgatott. Most múlt 8 hónapos, és imádja a rock zenét akár csak mi párommal. :)
Apa iszonyatosan büszke rá. Mi hallgatunk azért itthon baba zenéét és komoly zenét is, de a tuti befutó a rock. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!