Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemény Libero pelenkáról?

Vélemény Libero pelenkáról?

Figyelt kérdés
Pamperst használunk a kezdetektől szinte. Most olyan 8,5-9 kg közötti a lányom, nemrég váltottunk 4-es méretre. De sajnos már legalább 3-4 alkalommal előfordult hogy kifolyt a pisi. De nemcsak a reggeli ébredéskor (habár eddig kibírta) hanem elfordult már nappal is. Érdemes a Liberot kipróbálni, esetleg arra váltani? Valakinek hasonló tapasztalata? 8 hónapos kislány anyukája
2011. nov. 27. 16:08
 1/7 zkriszti3 ***** válasza:
Minden képen érdemes. Mindkettőt használtam de nekem a Libero jobb volt.Fiamnál viszont a LIDL -ben kapható vált be.
2011. nov. 27. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is hasznaltunk Pamperst es vagy kifolyt belole a pisi vagy olyan pisiszag volt reggelre, hogy ember nem maradt meg a szobaban. Amiota Liberot hasznalunk, ilyen gondunk nincs. Bar a pisikifolyasra az eggyel nagyobb pelus hasznalata is bevalhat. Mi akkor valtottunk 5-rol 6-ra, Liberonal, amikor reggelre kifolyt a pisi. Igaz eleinte kicsit nagy volt ra, de most mar honapok ota "jol all neki".
2011. nov. 27. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a Pampersnél már csak a Libero rosszabb. Alig vártuk, hogy elfogyjon. Azóta csak Huggies. Azzal még soha nem volt baj, két babánál használtuk, a harmadiknál is azt fogjuk.
2011. nov. 27. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem:)

Mi is pamperst hazsnáltunk,de mikor a 3as méretröl váltottunk át a 4esre ugy jártunk mint ti,h kifolyt a pisi,akkor vettem egy 3as méretü liberot,az meg teljesen jó volt a kisfiamnak,pedig kg szerint annak kisebbnek kéne lenni,de én ugy tapasztaltam,h nem kisebb,hanem nagyobb,legalábbis szerintem,igy mig a 4es pampersbe nem nött bele a kisfiam,addig azt használtuk,most meg felváltva,hol liberot hol pamperst....

2011. nov. 27. 17:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor kipróbálom. Huggiest korábban próbáltuk és soha olyan kakis nem volt még babám mikor az volt, szóval azt többet nem veszek.
2011. nov. 27. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen próbáld ki a Liberot. Én nagyon szeretem,soha nem folyt még ki belőle semmi és persze reggelre nincs az a pisiszag a szobában,mint amikor Pamperst használtunk.
2011. nov. 27. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:

20 hónapja csak Liberot használunk.

Nyáron vettem 1 csomag Pamperst kipróbálásra, de én sem bírtam, meg a gyerek feneke sem.

2011. nov. 27. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!