Normális az hogy a 9 napos kisbabám reggelre a hátára fordul és elvándorol a helyéről? Nem korai-ez még kicsit?
Ha segít, még egy vélemény:)
Én használtam pólyát de csak alvásnál(szopinál és ringatásnál nem) Soha nem kötöttem feszesre, csak hogy azért ne tudjon elmászni. Letettem aludni pólyában az egyik felére nekitámasztva a kiságy rácsának. Következő alvásnál a másik felére. Nekem nem dőlt semerre, aztán olyan 2 hetesen már úgy aludt, hogy hanyatt és a fejecskéje oldalra, akkor már nem tudtam korigálni. Na meg éjjel félkómásan is könnyebb kivenni pólyában a kiságyból:) Nem tudod rosszul megfogni:)
Én bizony hason altattamm és semmi baja nem lett. Egyébként ha van légzésfigyelőtök, akkor tök mindegy hogyan altatod, hiszen jelez, ha gond van.
Egyébként nekem is elfordult, hiába támasztottam ki a hátát. Kb 1 hétig altattam az oldalán.
Igen, és a gyengébbek kedvéért, azért az ágy lábát kellett megemelned, hogy a gerince egyenes maradjon, mégis legyen egy kicsit magasabban a feje.
Ennyit arról az orvosról, aki azt mondja, hogy rakjál párnát a baba feje alá, mindegy, hogy csak 1 centis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!