"Csúnya" gyerekek szülei, ti hogy élitek meg, hogy a
kisbabátok mások szemében legfeljebb "aranyos, kedves,
jópofa, stb", és hát ti is látjátok, hogy vannak náluk
formásabb kicsik?
Még jó, hogy nem volt szép tőle, konkrétan az az anyuka egy büdös bunkó. Soha nem szólnék be senkinek ilyesmit...teljesen érthetetlen. És erre ti mit reagáltatok?
2011. nov. 27. 15:48
Hát azért ezt nem hagytam volna szó nélkül. De most úgy vagyok vele, mint az Amelie csodálatos életében, hogy marha jó lenne, ha valaki súgna ilyenkor, hogy milyen frappáns beszólást lehetne erre visszaszólni.
Leginkább a gyerekem miatt zavarna a dolog, nehogy elkezdje magát csúnyának látni. (1.,2. voltam)
2011. nov. 27. 19:05
Hát babának a gyerekem gyönyörű volt nem lehet elvitatni tőle, a másik is gyönyörű de ő még mindig baba:) viszont a nagyfiam lassan 6 éves lesz néha látom őt csúnyának mikor idióta pofákat vág (sokszor direkt csinálja) meg mikor ezerfelé áll a haja, és ruha nélkül mostanában olyan kis nyakigláb lett óriási lábfeje van:) a húgom kisfia kifejezetten csúnyácska baba volt ő maga is így gondolta, de persze neki és nekünk is nagyon édes volt, idővel hozzászokik az ember és a gyerek megszépül a szemünkben. A szépség különben is szerintem a legrelatívabb dolgok egyike mindenkinek más a szép.
2011. nov. 27. 23:00
14/19 A kérdező kommentje:
Hát ott a helyszínen nekem se jutott jobb eszembe, mint hogy "majd kinövi vagy kap szemüveget" :D
Egyébként szerintem ha úgy írtad volna ki a kérdést, hogy hogyan reagálnál ha valaki csúnyának nevezné a gyerekedet (ráadásul őelőtte), akkor rengeteg választ kaptál volna!
(1.,2.)
2011. nov. 28. 10:56
16/19 A kérdező kommentje:
:) Lehet, írok majd egy olyat is.
Még odébb van az nekem,de ismerek ilyen kislányt,aki kicsinek kifejezetten csúnya volt.Semmi,pár szál vörös haja volt,pici,fekete disznó szemei.Most már 1 éves korára picit szépült,de most se tudom rá azt mondani,hogy szép,esetleg azt,hogy bájos.Viszont még nagyon kicsi és tizen év múlva megszépül.
2013. ápr. 28. 12:53
szerintem en nem voltam egy szepseg kisbabanak söt...anyukam minidg azt mondta h ö imadott es szepnek latott de elnezve a kepeket haat :D eleg fura fejforma, elallo fülek, kancsalnak tünö szempar (hiaba mondta mindnki h kancsal az a gyerek, elvittek vagy 5x orvoshoz es kiderült h nem, egyszerüen ilyenek a szemeim kicsit keleties) es 16 eves korom utan kb engem tartott mindenki a legszebb nönek jooo sok ideig, akarhova mentünk. Most mar anyuka vagyok 2 kisfiuval a masodik az en füleim örökölte es az en szemem is, de nem aggodom, mert nagyon cuki es szeritnem ö is dögös lesz :D
2013. máj. 6. 17:52
19/19 anonim válasza:
Hát ha valaki akkor én igen csúnya baba voltam :D
Két hét túlhordással lett megindítva a szülés. Apa élethű leírást ad a kinézetemről mindig ha ez szóba kerül. Ronda vörös ráncos szőrös lény voltam akinek a szülőcsatornában a keze belenyomódott a homlokába. Na el lehet képzelni. A nyomódás teljesen eltűnt viszont 1 éves koromban ha sírtam még elvörösödött a helye. Mostanra teljesen rendben van a külsőm. Nem mondom hogy világ szépe lennék de megnéznek az utcán :D Úgyhogy a kisbabák szerencsére többnyire kikupálódnak mire felnőnek.
18/L
2014. aug. 31. 13:57
Kapcsolódó kérdések: