Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A leírtak alapján mennyi idős...

A leírtak alapján mennyi idős lehet a babám?

Figyelt kérdés

Önállóan jár, integet mondja,hogy tátá,puszit ad,küld és tapsol.

Több állatot felismer és utánoz: kutya,macska,boci,csacsi,kacsa,tyúk

Ha kérünk valamit idehozza még ha nincs a szeme előtt,akkor is megkeresi.

Több szónap az elejét is mondja: köszi(kö),bácsi(bá),Tea(te), kakaó(kaóóó),kocsi(brümm),

Anya(aja,) apa,mama, baba, tata, pápá,vau,cic.

MEgmutatja,hol a haja, szája,foga, keze, lába.

Hogy kell kifolyni az orrát, a lufit felfújni, szalvétával megtörli a száját, tudja mit kell csinálni a fülpiszkálóval, kanállal ügyesen bár még kis segítséggel eszik.

Ha tippeltetek,majd írom,hogy miért is voltam kíváncsi a véleményetekre.

2011. nov. 25. 12:55
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
60%

:)

Az enyém kb. 15 hónaposan csinálta ezeket. Viszont abból lehetett rájönni, hogy 1 év körüli a tiéd, hogy azzal kezdted: önállóan jár. A másfél év körüli gyerekes anyukáknak ez már nem jut eszükbe, alap.

Nagyon-nagyon ügyes kislányod van, gratulálok! :)

2011. nov. 25. 14:38
 32/45 anonim ***** válasza:
63%

Ügyes! Szerintem ebből az látszik, hogy foglalkozol vele, a kis szivacs agya meg szívja befelé a sok információt, élményt. :-)

Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak. És szerintem nem mond igazat, aki azt mondja, hogy nem szokott vagy nem szeret dicsekedni a babájával. Én is mindig elsorolom, hogy mi mindent tud már a 15 hós lányom, annyira büszke vagyok rá. :-) De szerintem ezzel minden szülő így van, olvadozunk tőlük, s ez így van rendjén. :-))

2011. nov. 25. 14:48
 33/45 anonim ***** válasza:
77%
nagyos ügyes a kicsikéd!!! büszke is lehetsz rá :)
2011. nov. 25. 14:53
 34/45 anonim ***** válasza:
77%
Az egyik válaszoló vagyok:) Na eltalááááltam :) de jó:) büszke lehetsz rá szerintem is, mindegy hogy azért e mert a te érdemed (tanítgatod sokat) vagy "csak úgy" ilyen de irtó ügyes:)
2011. nov. 25. 14:54
 35/45 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon ügyes a kislányod!:)

Sajna rosszindulatú emberek mindig vannak.

Nekem a kisfiam szintén mindent kirívóan korán csinált, és bizony sokaknak piszkálta a szemét.

Másfél évesen már 4-5 szavas mondatokban beszélt, videonk is van róla nem is egy, mégis visszahallottam mindenféle dolgokat a hátam mögött kedves jóakaróktól. azt, hogy 2 évesen már teljesen szobatiszta lett magától, el sem meséltem csak a tényleg közeli ismerősöknek, én büszke vagyok magamban, és örülök, hogy ilyen ügyes.

Aztán lehet, hogy a 2. babámmal meggyűlik majd a bajom...:)

3 éves kisfiú anyukája és 33 hetes kismama

2011. nov. 26. 15:04
 36/45 anonim ***** válasza:
57%
Milyen idióta kretén pontozza le azokat, akik azt írják, hogy ügyes?!
2011. nov. 27. 14:12
 37/45 A kérdező kommentje:

Részemről ment a zöld kezecske.

Vannak irígy emberek, na meg persze olyanok is,akik unalomból járnak ide:(:(:(

2011. nov. 27. 15:45
 38/45 anonim ***** válasza:
67%

Amiket írtál a babádról, azért az tényleg nem alap egy egy éves gyereknél, aki nevel kisgyereket az tudja. Ugyhogy igenis ügyes a babád!

Biztos, hogy sokat foglalkozol vele, ez látszik is rajta.

Nekem másfél éves most a kisebbik fiam, és van egy barátnőm akinek 2hónappal idősebb a kislánya- első gyerek. Ő ugyanilyen ügyes és okos kiscsajszi, mint a te lányod. Nálunk látszik, hogy a fiam második gyerek- már nincs rá annyi időm, mint a nagytesóra volt- főleg, hogy közben már 7hós kismami is vagyok újra. Ő viszont rengeteget tanul a tesótól, és amig a nagyot tanítottam, addig a kicsi tanul.

Pl 17hósan hozta a bilit, szólt, hogy kaka- ráültettem és belepisilt- pedig azelőtt soha nem biliztem még vele. Azóta más nagywc-zik is bele, ha eszébe jut, azért persze pelenkás még, csak elbilizget, ha eszébe jut, én nem erőltetem neki. Csak úgy a látómezőjében hagyom a bilit- akkor sokat használjuk. :)

Más egy második gyerek, de én látom rajta, hogy ő is ugyanolyan okos és ügyes, csak máshogy mint a tesója. :) A nagy nálunk is kiszseni volt, a mai napig az. :)

Gratulálok minden kisgyerekhez. :)

2011. nov. 28. 10:15
 39/45 anonim ***** válasza:
Én 13-14 hónapra tippeltem. Az én kislányom ennyi idősen csinálta ezeket. De még akkor is azt mondták rá, hogy nagyon ügyes. Most, 21 hónaposan van, hogy 6 szavas mondatot mond, általánosságban 3-4 szavasakat. Énekel, mondókázik. Sosem 'beszélt' úgy, mint a többi kicsi, hogy "ö, ö". 1,5 évesen nappalra szobatiszta lett, magától.engem felkészületlenül ért, hogy levette magáról a pelust, mert akkor még bilit sem vettünk. Viszont iszanyatosan kevés és rossz alvó volt babának, pocakfájós volt és folyton nyűgös a foga miatt. Ezért igényelt több foglalkozást, a többi gyerekhez (babához) képest.
2011. nov. 28. 13:18
 40/45 anonim ***** válasza:
Ügyes a babád. az én unokahúgom is csinálta már ezeket 1 évesen. Másfél évesen már önállóan mosta a fogát reggel-este, most múlt 3 éves és olyan gyönyörűen, választékosan beszél, énekel, verset mond, hogy mindeni el van tőle ájulva. De már 2 évesen is gyönyörűen beszélt, és nagyon-nagyom ügyes kislány minden tekintetben Ő is.
2011. dec. 3. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!