Mért van az hogy eggyes anyukák olyan bunkó módon válaszolnak, vagy írnak be hogy az ember ki akad tőlük?
Figyelt kérdés
Azt hittem ez az oldalt a segítség nyújtásra kell használni,nem pedig a flegmázásra.Még kkor se ha valaki vagy valakik nem értenek eggyet eggyes témákba.2009. máj. 12. 12:51
31/34 anonim válasza:
Beee, felpontozok csakazértis, mert egyetértek jópár válaszolóval, beeee:))
32/34 anonim válasza:
de mint a dedóban komolyan mondom. tényleg ennyire fontos a pontozás nektek hogy emiatt itt sírtok?:-)
33/34 anonim válasza:
Azért, mert pl. nem minden tanár a bölcsesség kifogyhatatlan forrása, mégis annak gondolják a gyerekek. Kivetetnéd a hülye, stresszelhető, stb nők méhét?
Egyébként engem az érdekelne egyszer, hogy az autót vezető anyukák miért nem hajlandók tudomást venni a gyalogosokról, szóval talán a nők nem teljesen racionálisak, ha van gyerekük. Ami választ ad rengeteg kérdésre.
34/34 anonim válasza:
Szerintem ez is olyan kérdés,mint a többi.Amugy meg kérdezni szabad!NEM?Itt sokan azon élik ki magukat,ha a másikat leblamálják.
Amugy a bunkok csakis bunko választ tudnak adni./Bocsánat a kivételnek./
Amugy nyugodtan szavazzátok le a válaszomat,nem érdekel!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!