Keresztkérdés! Mekkora, azaz hány kg volt a babátok mikor kb 80 cm magas volt?
Figyelt kérdés
Azt is oda írnátok hogy fiú vagy lány, és kb hány hónapos volt? Utána majd kommentelem, hogy valójában miért is kérdeztem!2011. nov. 22. 21:07
11/16 anonim válasza:
15 hónapos 80cm és 1055g (igaz 42cm és 1980-al született) és kislány :)
12/16 anonim válasza:
Ugyanez van nálunk is, amikor csak anyatejet kapott, akkor is nagy volt és husi, amióta tápszeres, semmit nem változott, és ő is nagynak született. Mondjuk minket nem nagyon piszkálnak ezzel, max halvány megjegyzést tesznek, hogy milyen jó húsban van és kész. Nem puhány, kemény, erős gyerek :) És jól áll neki a husika :)))))
Ja és a válasz: 80 cm magasan kb 12 kg volt anno. Egy évesen ettől már több volt... :)
13/16 anonim válasza:
Fiam: 10 kg, 8,5 hónapos
Lányom: 9,4 kg, 11 hónapos
14/16 anonim válasza:
Szerintem hülyeség, hogy a védőnő lebeszél a tápszerről. Örüljön neki, hogy eszi a gyerkőcöd. Az én fiam 7 hónapos kora óta nem volt hajlandó megenni. Egyébként a fiam 1 évesen volt 80 cm és hozzá 10,60 kg. Ha megfelelő mennyiségben adod, ahogy írtad nem tömöd a gyerekedet, akkor szerintem semmi probléma! Gondolom a születési adataiból, sem te, sem az apuka nem vagytok alacsonyak és soványak. Akkor a gyereketek miért lenne az? Ez genetika. A védőnő még nem hallott róla?
15/16 anonim válasza:
Ja, amúgy pedig ha megtanul menni, majd leszaladja!:
16/16 anonim válasza:
9 honaposan volt 80 cm es ehez 8,6 kg.
Amugy kisfiu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!