Mennyi ideig kell a babák ruháit külön mosni a saját ruháktól?

lehet nagyon precízen 1 éves korig külön mosni.
én mindig a praktikusabb megoldást vettem. ha összegyűlt 1 egész adag mosás a babaruhákból, akkor külön mostam, ha nem, akkor hozzátettem a mi ruháinkból a nem túl koszosakat pl.ágynemű, pizsama, én ruháim, törülköző... apa utcai ruháit mostam csak külön a babaruháktól (de azok úgyis sötét mosásba mentek). kb 1 évig mostam így, mostmár neki is vannak sötét ruhái, már azt együtt mosom bármivel.
a lényeg, hogy ha babaruhát is tettem a msoásba, akkor öblítő nélkül mostam.

Én még külön mosom (1 éves a lányom), de leginkább csak azért, mert csak a lányomnak vannak hupi-lila és rózsaszín ruhái és így nem tudom összemosni a sajátunkkal. :)
Amúgy a munkásruhákon kívül már szerintem össze lehet tenni a többi ruhával kb. fél éves kortól, nem lesz belőle gond.

Szia.akislányom 7 hós..mindig külön mostam és mosom a ruháit.
Illetve valamelyik nap egy farmerját az enyémmel kimostam,ami egyszer volt rajtam.
Később úgy gondoltam,hogy a fehér,világos,vagy az alsó ruháit mindig külön mosom és a pulcsikat,nacikat a mi "tiszta"ruháinkkal.

Elsőnek külön mostam, mert tele voltam szabadidővel, ráadásul ekcémás volt, külön mosópora volt.
Most a másodikra már egyben mosom a mienkkel.
Persze nem a retkes aljú farmerral a bodyját... azért szelektálok, de már nem olyan kínosan, mint az elsőnél.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!