Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok más baba által hordott...

Adnátok más baba által hordott cipőt az első lépésekhez, álláshoz?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem,mert ugye minden babának ugyanúgy hozzáidomul a kis lábához a cipő,mint nekünk felnőtteknek. Ez egy babánál főleg az első lépéseknél nagyon fontos,hogy milyen a kiscipő. Én az ikreimnél is megkülönböztetem (majd) a cipőiket,mert teljesen más a kis lábuk.

A sógórnőmék adtak egy jó pár cipőt nekünk,hogy majd azok jók lesznek nekünk,de én nem szívesen adom rájuk. (a gyerekeimnek mindent meg tudunk venni,amire szükségük van szerencsére, vagy legalábbis kiszorítjuk). Nem azért,mert esetleg kívűl már kopottak,de sztem az más baba lábához van igazodva. (hozzáteszem,azért nem is mindegyik egy csúcs cipő,van közte kínai is,bár betétes....)

Szerintetek?

2011. nov. 22. 10:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%

egyik válaszolónak:

a kínai és kínában gyártott cipő nem ugyanaz!

attól, hogy mondjuk egy német cég a munka piszkos részét olcsó munkaerővel csináltatja, attól még azt a németek fejlesztették és tervezték meg komoly munkával és a gyártósort se a kínaik tákolják össze.

persze azt adsz a gyerekedre amit akarsz, csak ne írj butaságokat ;)

2011. nov. 22. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak tudnám kinek nem volt hasznos az, hogy nem vegyek a gyerekemnek használt cipőt :D
2011. nov. 22. 15:04
 13/13 anonim ***** válasza:
*veszek
2011. nov. 22. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!