Nekem tetszenek. :) A fiúból is inkább a Márton, mert szerintem a Marcell túl "komolytalan". Viszont mindkettőt lehet Marcinak becézni, de hivatalos helyen komolyabbnak hat a Márton.
2011. nov. 21. 21:39
12/27 anonim válasza:
Lány névnek én a Melindát választanám. Nem tudom honnan jutott eszembe ez a név, mivel különösebben soha nem tetszett, de olyan szépen hangzik a vezetéknévvel. A fiú nevek tetszenek, amit választottatok, lehet, hogy az M kezdőbetű miatt.
2011. nov. 21. 21:47
13/27 anonim válasza:
Szia! CSatlakozom.. A fiúnevetek klassz, bár én is Márton-párti vagyok... A Csenge gyönyörű (lenne), de inkább Ágnes, Éva, Gerda, Flóra... Nekem ezek tetszenek a Ti nevetekhez, de ez persze tök szubjektív. Ha utáltál valaha egy Évát, soha nem neveznéd úgy akislányodat.. :-) Hós vagy, reméljük sokszorosan visszakapod a babádtól szeretetben. Szép szülésélményt....
2011. nov. 21. 21:53
14/27 anonim válasza:
Csengével az a baj, hogy sok lesz a CS.
Iváncsik Nóra, Iváncsik Márk
2011. nov. 21. 21:55
15/27 anonim válasza:
Nekem ezek a fiú nevek nem tetszenek. Mit szólsz az Iváncsik Mátyáshoz?
A Csenge nagyon szép név, csak a vezetéknévvel együtt túl "cs-s". Luca? Anna?
2011. nov. 21. 21:55
16/27 anonim válasza:
Szia. Én is Márton párti vagyok, az becézhető Marcellnek, de komolyabb hangzású. A Csengével kapcsolatos fenntartásomat mások is megfogalmazták (csik-Csenge) szerintem jobban illene: Marianna, Melinda, Tímea, Flóra.
2011. nov. 21. 22:00
17/27 anonim válasza:
A Csenge nagyon nem tetszik nekem sajnos. A Marcell igen, illetve a Márton is jó. Csenge helyett én Lucát vagy Lillát választanék. De hát a Te döntésed. :)
2011. nov. 21. 22:14
18/27 anonim válasza:
Márton az én kisfiam is, és igazi Marci. :)
Marcell és Csenge nekem nem tetszik.
Iváncsik Tímea tényleg jól hangzik, de jó még Mónika, Regina, Petra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!